علما ثانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اعتیاد زنان بهعلت رابطه مستقیم و بیشتر با خانواده، میتواند آسیبهای بیشتری را به همراه داشته باشد، زیرا زن نقش اساسی در خانواده دارد و هر زمان که بحرانی برای او به وجود آید، بنیان خانواده متزلزل میشود.
این کارشناس اجتماعی ادامه داد: اعتیاد زنان نسبت به مردان معضلات اجتماعی و فرهنگی بیشتر و عوارض خطرناک تری نسبت به اعتیاد مردان دارد، چراکه اعتیاد زنان زمینهساز انحرافات دیگری چون افزایش خانههای مجردی، روابط خارج از چارچوب، فحشا و تکدیگری میشود زیرا افراد حاضر هستند که برای تأمین هزینه موادمخدر خود تن به هر کاری دهند.
وی با اشاره به رو به فزونی نهادن پدیده شوم اعتیاد بین خانم ها اظهار داشت : زنانهشدن اعتیاد مسائل و مشکلات روانی زیادی به دنبال دارد و از این دست میتوان به اختلالات روانی چون افسردگی و اضطراب اشاره کرد که از بیماریهای روانی شایع در بین زنان معتاد است.
به باور ثانی اعتیاد یکی از اعضای خانواده (همسر و پدر) به علت فقدان ترس از مصرف موادمخدر و عادیشدن مصرف مواد مخدر در این خانوادهها میتواند زمینه گرایش زنان به سمت این مواد را فراهم کند.
وی سابقه مصرف موادمخدر در خانواده از عوامل گرایش زنان به اعتیاد دانست و گفت : چرا که امروزه قبح مصرف مواد در خانواده شکسته شده و هنگامی که پدر به راحتی، پیش چشم فرزند خود مواد مصرف میکند، در واقع به نوعی به فرزند خود آموزش میدهد که راهحل همه مشکلات مصرف مواد است.
هفته مبارزه با مواد مخدر با شعار دانش بهتر و مراقبت بهتر نامگذاری شده است.
نظر شما