آرش نجیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از لحاظ رعایت پروتکلهای بهداشتی و موازین پیشگیرانه از بیماری کووید - ۱۹ باید گفت که در اواخر اسفند ۹۸ و ابتدای امسال مردم بخوبی این موضوع را رعایت کردند که به ثابت شدن شمار مبتلایان بیماری در استان منجر شد و این روند تا اواسط خرداد ادامه یافت، اما از اواسط خرداد به بعد شاهد افزایش دوباره شماره مبتلایان به این بیماری هستیم و بویژه در یکی دو هفته گذشته، این مهم کاملاً مشهود بوده است.
وی ادامه داد: پیشتر بیمارستانهای امین، خورشید، عیسی بن مریم و بخشی از بیمارستان الزهرا در کنار بیمارستان زیر نظرِ تامین اجتماعیِ غرضی، برای بستری بیماران مبتلا به کرونا در نظر گرفته شده بود که در روزهایی با ثبات آمار، حتی این بیمارستانها به کار عادی خود بازگشتند اما این روزها شرایط متفاوت و ظرفیت بیمارستان های نامبرده تا حد زیادی تکمیل شده و در صورتی که شهروندان رعایت نکنند و شمار مبتلایان افزایش پیدا کند، حتی مجبور خواهیم بود یکی دو بیمارستان جدید برای پذیرش و بستری بیماران جدید اضافه کنیم.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تاکید کرد: استفاده از ماسک در اماکن شلوغ و حتی غیرشلوغ، شستن مداوم دستها، بکارگیری دستکش و مواد ضدعفونی کننده که از روز آغاز شیوع بیماری به شدت به آن تاکید میشد همچنان به همان سبک و سیاق باید بطور جدی رعایت شود.
وی اضافه کرد: بیخیالی و بیتفاوتی نسبت به رعایت موازین پیشگیرانه سبب افزایش شیوع خواهد شد و شمار بیشتری از مردم را درگیر خواهد کرد که بیشک به ضرر همگان منجر میشود.
تاکنون ۲۱۵ هزار و ۹۶ نفر در کشور بطور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۳۴ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۰ هزار و ۱۳۰ نفر رسیده است.
از دیروز تا امروز پنجم تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۵۹۵ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده که یکهزار و ۳۰۵ نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۲۱۵ هزار و ۹۶ نفر رسیده است.
تاکنون یک میلیون و ۵۳۰ هزار و ۴۳۷ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده، ۱۷۵ هزار و ۱۰۳ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند و ۲ هزار و ۸۹۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
نظر شما