حجت الاسلام سیدرضا موسوی مهر روز شنبه در مجمع عمومی انجمن حمایت از زندانیان نیشابور افزود: زندان این شهرستان از نظر تراکم جمعیتی در استان تراکم بالایی دارد و وقتی تراکم در زندان زیاد شود آسیبها نیز افزایش پیدا میکند.
وی ادامه داد: برای کاهش جمعیت کیفری استفاده از پابندهای الکترونیکی در دستور کار اداره زندان قرار دارد و این استان در حوزه استفاده از این پابندها برای زندانیان رتبه ۱۴ را در کشور دارد.
معاون اداره کل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان رضوی گفت: چند سال است که قضات در استان به مجازاتهای جایگزین حبس روی آوردهاند که رویکرد بسیار خوبی است.
وی افزود: طی یک سال گذشته یک میلیارد و ۱۱۰ میلیون ریال از سوی اداره زندانها به زندان نیشابور اختصاص یافت که به همین میزان نیز از سوی زندان نیشابور جمع آوری شد و از این محل ۲۳ نفر آزاد شدند همچنین طی این مدت ۸۷ نفر با کمک خیران و ستاد دیه در نیشابور از زندان آزاد شدند.
دادستان نیشابور نیز گفت: اشتغال پس از زندان در عدم بازگشت آنان به زندان بسیار موثر است و اگر هر کارخانهای در نیشابور سالی یک زندانی آزاد شده را به کار گیرد بسیاری از مشکلات کاهش مییابد.
حجت الاسلام غلامرضا اکبری مقدم با بیان اینکه جمعیت زندانیان در نیشابور ۶۰۰ نفر است افزود: دغدغه ما کار فرهنگی در خانواده زندانیان برای جلوگیری از گرفتاری آنان در دام افراد شیاد است.
فرماندار نیشابور هم گفت: اولویت شورای تامین شهرستان کاهش آسیبهای اجتماعی است.
علیرصا قامتی افزود: شکل گیری انجمنها و مراکز خیریه میتوند در کاهش این آسیبها موثر باشد و نسبت جمعیت زندانیان در نیشابور نسبت به پارسال کاهش چشمگیر داشته است.
وی با بیان اینکه در چند بخش دچار آسیبهای جدی هستیم ادامه داد: برای کاهش معضل طلاق و نزاعهای اجتماعی نوع فرهنگ خانوادهها و فرهنگ اجتماعی نیازمند بازنگری جدی است که فعالان فرهنگی نقش موثر در کاهش این آسیبها دارند.
مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
نظر شما