منصور حیدری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۴۹ درصد از خانوارهای ساکن در مناطق روستایی این شهرستان در حال حاضر از مزایای طرح هادی برخوردار هستند و تاکنون برای اجرای این طرح ها بیش از ۱۰۴ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی ادامه داد: روستاهای "سنگان"، "نلیوان" ، "اسلامآباد" ، "اغبلاغ" ، "شیخان" ، "هیق" ، "دهشمس"، "قرهسقل"، "دهگرجی"، "دوربه، "گندویلا"، "سهکانی" و "گلاز" از روستاهای بالای ۲۰ خانوار هستند که طرح هادی درآن اجرا شدهاست.
رییس بنیاد مسکن اشنویه بیان کرد: اجرای سنگ فرش و آسفالت، احداث پیاده راه و اصلاح شبکه معابر، احداث سیل بند، آماده سازی اراضی پیش بینی شده برای گسترش روستا و تکمیل شبکه دفع فاضلاب از اقداماتی است که در قالب طرح هادی در روستاهای بالای ۲۰ خانوار انجام می شود.
حیدری گفت: اصلاح و بازگشایی معابر، جدول گذاری، آسفالت و سنگ فرش معابر، ساماندهی فضای سبز و ایجاد محل بازی کودکان از دیگر اهداف اجرای طرح هادی است.
وی اضافه کرد: طرح هادی روستایی برای ساماندهی و اصلاح بافت موجود، نحوه استفاده از زمین برای عملکردهای مختلف از جمله مسکونی، تولیدی، تجاری و کشاورزی، ساماندهی تاسیسات، تجهیزات عمومی روستایی اجرا می شود.
وی افزود: برای سال جاری اتمام طرحهای نیمه تمام در پنج روستا و اجرای طرح هادی در ۶ روستا با اعتبار بیش از ۶۹ میلیارد ریال و ایمن سازی ۱۱ روستا با اعتبار ۶۲ میلیارد ریال پیش بینی شده که امیدواریم در کمیته برنامهریزی شهرستان به تصویب برسد.
طرح هادی روستایی با هدف ایجاد تسهیلات لازم جهت بهبود مسکن روستاییان، هدایت فیزیکی روستاها و تامین عادلانه امکانات انجام میگیرد؛ تجدید حیات و هدایت روستاها از ابعاد کالبدی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی از جمله اهداف مورد نظر در این طرح ها به شمار می رود.
اشنویه با ۷۴ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد و دارای ۷۴ روستا در ۲ بخش مرکزی و نالوس است؛ ۷۱ روستا بالای ۲۰ خانوار است که نقشه طرح هادی برای آنها تهیه شدهاست.
نظر شما