لایحه ایجاد منطقه آزاد بانه و مریوان در مجلس مطرح می‌شود

سنندج - ایرنا - استاندار کردستان گفت: با پیگیری‌های صورت گرفتە لایحە ایجاد منطقه آزاد تجاری صنعتی بانه و مریوان تا ۲ هفته آینده در صحن علنی مجلس شورای اسلامی دوباره مطرح و در مورد آن تصمیم گیری می‌شود.

بهمن مرادنیا روز یکشنبه در همایش بخشداران تابعه استان کردستان با بیان اینکه هفته گذشته با حضور جمعی از مدیران و نمایندگان مردم استان جلسه بررسی ایجاد منطقه آزاد بانه و مریوان در مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد، اظهار داشت: لایحه ایجاد این منطقه تا ۲ هفته آینده در صحن مجلس مطرح می‌شود که امیدواریم با تصویب آن رونق تولید و سرمایه گذاری در شهرهای مرزی استان و روستاهای آن ایجاد شود.

وی در بخش دیگری روستاها را از کانون‌های اصلی تولید در کشور دانست و اضافه کرد: ضروری است با انجام و اتمام برخی پروژه‌های عمرانی و خدماتی رضایت مندی روستانشینان را جلب کنیم.  

استاندار کردستان بخشداران را حلقه وصل مردم روستاها با دولت معرفی کرد و افزود: ضروری است بخشداران رفع مشکلات طرح ها و پروژه ها در روستاها و بخش ها را به صورت ویژه از مدیران کل دستگاه های اجرایی استان مطالبه کنند.

مرادنیا به اقدامات مهم و اثرگذار دولت در چند سال گذشته برای اتمام پروژه های نیمه کاره چندین ساله در استان از جمله فرودگاه و بیمارستان سقز، سالن ورزشی ۶ هزار نفری گولان سنندج و راه آهن سنندج - همدان اشاره کرد و یادآور شد: با پیگیری های انجام شده و تامین اعتبار این پروژه ها تکمیل و تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد.

وی تاکید کرد: امسال برای تکمیل و بهره برداری از برخی سدهای استان ۵۰۰ میلیارد تومان تامین اعتبار شده و بیش از ۱۰۰ کیلومتر راه روستایی نیز در سطح استان آسفالت خواهد شد.

ایجاد اشتغال، افزایش درآمد و بهره‌وری در روستاها، باید سرلوحه کار بخشداران قرار گیرد

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان نیز گفت: برای ماندگاری مردم در روستاها، لازم است بخشداران ایجاد اشتغال، افزایش درآمد و بهره وری در روستاها را سرلوحه کار خود قرار دهند.  

خالد جعفری اظهار داشت: اگر در روستاها برای اشتغال و افزایش درآمد مردم کاری انجام نشود زمینه مهاجرت سرریز جمعیت روستاها به شهرها یا دست درازی به اراضی ملی و منابع طبیعی فراهم می‌شود.

وی بر لزوم ایجاد زنجیره ارزش بویژه در حوزه صنایع دستی در روستاها تاکید کرد و افزود: روستاها را باید منبع تولید و درآمدزایی ببینیم.  

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان همچنین از اخذ مجوز استخدام ۱۰ نفر برای تعدادی از بخشداری‌های استان، خرید خودرو، تهیه ۳۰ هزار عدد ماسک برای توزیع در بخشداری‌ها و فرمانداری های تابعه استان خبر داد.  

استان کردستان براساس سرشماری سال ۹۵، یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت، ۱۰ شهرستان، ۲۹ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۹۷ روستای دارای سکنه است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha