فاطمه سیدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اخذ این مجوز را نتیجه پیگیریهای مستمر مجموعه معاونت تحقیقات و فناوری و به ویژه حمایتهای رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت عنوان کرد.
وی با بیان اینکه از تیرماه سال گذشته پیگیری برای فعالیت مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی جیرفت آغاز شد، تصریح کرد: طی این مدت فعالیتهای زیادی برای اخذ مجوز رسمی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام و سرانجام این مهم محقق شد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تعداد واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد فناوری سلامت این دانشگاه را ۱۰ واحد عنوان و از حمایت های مادی و معنوی برای تولید محصول در این واحدها خبر داد.
وی با بیان اینکه ۱۵ ایده محصولمحور توسط واحدهای فناور دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ارائه شده است، تصریح کرد: مرکز رشد سلامت با ارائه خدمات حمایتی به دنبال ایجاد و توسعه کسب و کارهای جدید توسط کارآفرینانی است که در قالب واحدهای نوپا در زمینههای مختلف فعالیت میکنند و اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فن دارند.
سیدی اظهار داشت: با حمایتهای مرکز توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت چهار واحد فناور در مرحله نهایی ثبت اختراع و سه واحد در حال تکمیل مراحل دانشبنیان شدن و آماده سرمایهگذاری هستند.
دانشگاه علوم پزشکی جیرفت مستقل از مرکز استان کرمان فعالیت میکند و هفت شهرستان جنوبی این استان را با جمعیت یک میلیون نفر تحت پوشش دارد.