به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهمن مرادنیا در جلسه ویژهای که به درخواست مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان و با حضور رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی، معاونت عمرانی استاندار، مدیرکل دفتر فنی استانداری و پیمانکار پروژه تالار مرکزی برگزار شد، اظهار داشت: اعتبارات لازم برای اتمام پروژه تالار مرکزی اختصاص مییابد به شرطی که پیمانکار پروژه بر اتمام آن تا پایان سال جاری همت کند.
وی با اشاره به اینکه تالار مرکزی سنندج یکی از مهمترین پروژههای حوزه فرهنگ و هنر این استان است، اضافه کرد: استانداری و سازمان مدیریت و برنامهریزی آمادگی لازم برای اختصاص اعتبارات کامل برای اتمام پروژه تا پایان سال را دارند.
استاندار کردستان با بیان اینکه پروژهای با این وسعت نیاز است در چندین جبهه کاری برای اتمام آن تلاش شود، افزود: در واقع با بازدیدهای دورهای که از پروژه مذکور بعمل آمده فعالیتهای ساخت و ساز در یک بخش از پروژه مشاهده شد.
مرادنیا یادآور شد: چنانچه پیمانکار پروژه تعهد کند تا پایان اسفند ماه سالجاری پروژه را به مرحله تحویل موقت برساند سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز حداکثر به مدت یک هفته بررسیهای نهایی را انجام و نسبت به تامین اعتبار کامل پروژه به مبلغ ۵۰ میلیارد تومان شامل ۶۰ درصد اوراق خزانه اسلامی و ۴۰ درصد نقد اقدام میکند.
تکمیل پروژه ساخت تالار مرکزی سنندج از مطالبات اهالی فرهنگ وهنر استان است
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی کوتاه از روند ساخت و ساز پروژه تالار مرکزی سنندج و پلاتوهای پنجگانه شهرستانهای تابعه گفت: تکمیل پروژههای عمرانی حوزه فرهنگ و هنر در راستای حل مشکلات سخت افزاری این بخش همچنین پاسخگویی به مطالبات اهالی فرهنگ و هنر نیاز ضروری است.
عبیدالله رستمی افزود: علاوه بر تکمیل پروژه تالار مرکزی سنندج، پروژه های پنجگانه پلاتوهای شهرستان های کامیاران، سقز، مریوان، بیجار و دیواندره سبب افزایش سرانه فضاهای فرهنگی در استان و دسترسی آسان اهالی فرهنگ و هنر به امکانات مناسب در شهرستان ها خواهد شد.
تالار مرکزی سنندج به عنوان بزرگترین تالار فرهنگی - هنری غرب کشور پس از ۱۵ سال از آغاز عملیات ساخت آن به دلیل نبود اعتبار هنوز نیمه تمام است.
خرداد ماه سال ۸۲ عملیات تخریب تالار فرهنگ سنندج در خیابان امام (ره) با هدف ساخت تالار بزرگ و مدرن تر برای اهالی فرهنگ و هنر استان انجام و همزمان ساخت تالار جدید آغاز شد.
قرار بود این مجموعه در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع و با استفاده از اعتبارات استانی در مدت ۲ سال ساخته شود ولی با توجه به اینکه اعتبارات استانی جوابگوی هزینه های ساخت نشد در فهرست طرح های ملی قرار گرفت و زمین آن پس از چند مورد اصلاحیه به ۱۴ هرار و ۵۰۰ مترمربع افزایش یافت.
این ساختمان به پنج بلوک و هفت بخش تقسیم شده و دارای ۲ سالن مجزا تئاتر و موسیقی به ترتیب با گنجایش یک هزار و ۵۰ و ۲۲۰ نفر است.
نظر شما