سلیم کدخدا روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: ۵۵۰ میلیارد تومان تا کنون برای ساخت کارخانه سیمان راسک هزینه شده و برای تکمیل۱۵ درصد باقی مانده این کارخانه به ۱۵۰ میلیارد تومان دیگر نیاز دارد.
وی تصریح کرد: پروژه در حال ساخت کارخانه سیمان سه هزار و ۳۰۰ تنی مکران بر طبق محاسبات و برنامهریزیهای صورت گرفته مقرر است در صورت آزادسازی باقیماندهی تسهیلات مصوب از سوی بانک سپه فاز تولید محصول کلینکر این کارخانه در پاییز سالجاری به بهرهبرداری برسد.
فرماندار راسک افزود: با آغاز فعالیت خطوط تولید کلینکر و سیمان این کارخانه شاهد رونق در بخش عمران و طرحها خواهیم بود و این نوید دهنده توسعه منطقه است.
وی گفت: حمایتهای بیدریغ وپیگیریهای مستمر استاندار سیستان وبلوچستان در رفع موانع و حل مشکلات پیش روی سرمایه گذاران موثر بوده و این همکاری و همراهی مردم و مسوولان بویژه نماینده مجلس در مرکز کشور میتواند با مساعدت و حمایت مضاعف نیز زمینه تسهیل و تسریع فرآیند تکمیل کارخانه در سالجاری فراهم شود.
کدخدا تصریح کرد: ۶۰ میلیارد در انتظار پرداخت توسط بانک سپه بوده و از ۸۰ میلیارد تسهیلات تا کنون ۲۰ میلیارد آن پرداخت شده است.
وی بیان کرد: این کارخانه در مرحله نخست روزانه سه هزار و ۵۰۰ تن و سالیانه یک میلیون تن تولید سیمان خواهد داشت که از سوی بخش خصوصی با نام تجاری تیس راهاندازی و فعال خواهد شد.
فرماندار راسک با اشاره به اینکه عملیات ساخت پروژه کارخانه سیمان این شهرستان از مرداد سال ۱۳۹۳ آغاز شده، ادامه داد: این پروژه یکی از بزرگترین و مجهزترین کارخانجات سیمان در کشور است که معدن آن تا ۲۵۰ سال مواد اولیه تولید سه هزار و ۳۰۰ تن سیمان در روز را تامین میکند.
وی اظهارداشت: با راهاندازی این کارخانه قیمت سیمان در جنوب سیستان و بلوچستان کاهش پیدا خواهد کرد و کمک بزرگی به رونق ساخت و ساز و پروژههای عمرانی و راهسازی میشود.
کدخدا بر رفع مشکلات زیرساختی این کارخانه و نیازهای اولیه تاکید کرد و افزود: زمانهای مختلفی برای افتتاح این کارخانه اعلام شده و باید هر چه سریعتر جادههای ارتباطی به کارخانه و زیرساختهای برق، آب، تلفن، اینترنت آن آماده تا در زمان مقرر افتتاح شود.
وی تصریح کرد: بازگشایی راه ارتباطی روستای چراغان راسک به کارخانه سیمان از ضرورتهای مهم برای کاهش مسیر و صادرات و انتقال سیمان است که با بازگشایی محور فوق علاوهبر تسهیل در رفت و آمد ماشین آلات به کارخانه، مسافت این شهرستان به قصرقند و نیکشهر ۳۰ کیلومتر کاهش مییابد.
به گزارش ایرنا کارخانه سیمان راسک در محدوده جکیگور این شهرستان و حد فاصل جاده جکیگور- قصرقند- نیکشهر و در فاصله حدود ۵۴۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان واقع شده است.
نظر شما