دکتر «محمد سلیماننژاد» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه متقاضیان میتوانند در آزمون ورودی سال ۱۳۹۹ این رشته را انتخاب کنند، افزود: هم اکنون هفت هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در ۱۳۶ رشته تحصیلی در دانشگاه اراک به عنوان دانشگاه جامع استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.
وی ادامه داد: فعالیت گروه مهندسی برق از سال ۱۳۸۸ با پذیرش دانشجو در رشته مهندسی برق گرایش قدرت و مخابرات آغازشده است.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اراک خاطرنشان کرد: ۲ گرایش سیستمهای قدرت و الکترونیک قدرت و ماشینهای الکترونیکی در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق تا پیش از اخذ مجوز گرایش کنترل از سوی شورای گسترش و برنامهریزی آموزش عالی در این دانشگاه فعال بوده است.
دکتر سلیماننژاد افزود: ۲۴ دانشجو در رشته مهندسی برق گرایش سیستمهای قدرت و ۳۷ دانشجو در گرایش الکترونیک قدرت و ماشینهای الکترونیکی دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق دانشگاه اراک به تحصیل اشتغال دارند.
وی ادامه داد: با کسب مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق، گرایش کنترل زمینه تحصیل هشت دانشجو در نوبت روزانه و سه دانشجو در نوبت شبانه دانشگاه اراک فراهم شد.
دانشگاه اراک با ۱۳۰ رشته تحصیلی دارای ۳۰۰ عضو هیات علمی است.
دانشگاه اراک یکی از دانشگاههای بزرگ ایران و دانشگاه دولتی شهر اراک زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
این دانشگاه تاکنون بیش از ۴۱ هزار دانش آموخته داشته و موقعیت مکانی این دانشگاه به گونهای است که به ۲ دانشگاه مجزا، در ۲ پردیس دانشگاهی تقسیم شده است.
نظر شما