به گزارش پایگاه خبری بازارسرمایه (سنا) «حسن قالیباف اصل» افزود: با توجه به جلساتی که در اتاق بازرگانی داشتیم قرار شد نرمافزاری تهیه شود تا شرکتهای عضو اتاق بازرگانی، بتوانند از طریق پنجره واحد در بازار سرمایه پذیرش شوند.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ایران گفت: بخش خصوصی از روند طولانی بودن پذیرش در بورس گلایه داشتند، برای همین برای کوتاهی فرایند پذیرش این تفاهمنامه امضا شد تا قبل از پذیرش بسیاری از کارها، چون بررسی صورتهای مالی شرکتها انجام شود.
وی افزود: در بحث بورس املاک مستغلات قرار است علاوه بر املاک، امتیازات اموال نیز معامله شود و در حوزه املاک ۲ مشکل نقدشوندگی و کشف قیمت داریم.
قالیباف اصل اضافه کرد: ایجاد بورس املاک ایده خوبی است، زیرا بسیاری از نهادهای دولتی و خصوصی، املاک و اموال زیاد دارند، اما نمیتوانند نقد کنند بورس املاک به عنوان ابزار تامین مالی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه این بورس برای املاک و مستغلات شرکت سهامی عام خواهد بود، ادامه داد: این بورس بیشتر با محوریت بخش خصوصی است و سهام آن بعد از پذیره نویسی، به مردم واگذار میشود و کمک به نقد شوندگی اموال میکند.
برای ورود به بورس، داراییهای ضروری را نفروشید
مدیرعامل بورس تهران گفت: افراد برای ورود به بورس از پس اندازهای خود استفاده کنند و داراییهای مورد نیاز خود را نفروشند.
علی صحرایی در حاشیه مراسم تفاهم نامه همکاری ایجاد پنجره واحد برای ورود شرکتها به بازار سرمایه درباره رونق این روزهای بازار سرمایه افزود: مردم بورس را بهترین بازار برای سرمایه گذاری انتخاب کردند به طوری که با هر میزان سرمایه میتوانند وارد این بازار شوند.
وی ادامه داد: بازار سرمایه به عوامل اقتصادی و سیاسی واکنش نشان میدهد، بر این اساس، مردم باید برای ورود به بازار سرمایه با تحلیل وارد شوند و دنباله رو تحلیلهای فضای مجازی نروند.
صحرایی اضافه کرد: افرادی که دانش کافی ندارند، از ابزارهای مختلف، چون صندوقهای سرمایه گذاری استفاده کرده و متنوع سازی در خرید سهام را رعایت کنند.
مدیرعامل بورس تهران گفت: بازار بورس همچنان که بازده دارد، ریسک هم دارد، بنابراین از افراد دارای شناسنامه تحلیلی در بازار استفاده کنند.
وی افزود: براساس قانونی که امسال تصویب شد شرکتهای بورسی که در سال ۹۹ نمادشان در بازار بورس درج شود، سازمان امور مالیات به مباحث مالیاتیشان در سالهای گذشته ورود پیدا نمیکند.
نظر شما