پروژه‌های مشترک زمین‌شناسی و بسیج مهندسی برای احیای معادن

تهران- ایرنا- سازمان‌های زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور و بسیج مهندسی صنعتی در قالب تفاهمنامه همکاری، پروژه‌های مشترک با رویکرد ایجاد اشتغال در حوزه معادن کوچک با تاکید بر گوهرسنگ‌ها انجام خواهند داد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و آموزشی میان سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و سازمان بسیج مهندسی صنعتی کشور ظهر امروز ( سه شنبه) توسط علیرضا شهیدی معاون وزیر صنعت و علی‌اصغر شهبازی امضا شد.

تفاهمنامه یاد شده به‌منظور جهش تولید و ایجاد اشتغال با هدف توسعه در مناطق محروم و آموزش جامعه هدف و توسعه علوم‌زمین و اکتشاف مواد معدنی به امضای دو طرف رسید.

بر اساس این گزارش، استفاده از ظرفیت سرمایه انسانی متخصص با رویکرد ارتقای سطح فعالیت‌های تخصصی علوم‌زمین و اکتشاف ذخایر معدنی در کشور در قالب انجام پروژه‌های مشترک به عنوان موضوع اصلی این تفاهم‌نامه یاد شده است.

همچنین، اجرای همایش های تخصصی، کارگاه‌ها، دوره‌های آموزشی مشترک در چارچوب توانمندسازی و ارتقای سطح علمی فارغ‌التحصیلان زمین‌شناسی و معدن، استفاده فارغ‌التحصیلان زمین‌شناسی و معدن معرفی شده بسیج مهندسی از پایگاه اطلاعاتی داده‌های علوم زمین کتابخانه و اسناد علمی مکتوب طبق مقررات سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور بخشی از مفاد این تفاهمنامه است.

 فراهم سازی شرایط مناسب و همکاری  برای ارتقای دانش متخصصان زمین‌شناسی و معدن با حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری، حمایت و پشتیبانی لجستیکی از برنامه‌های مشترک در سطح استان‌ها از دیگر سرفصل های این تفاهمنامه است.

 ایجاد کارگروه مشترک در زمینه فعالیت‌های دوجانبه به منظور هماهنگی و ساماندهی پروژه‌ها، انجام بازدیدهای علمی و تورهای معدنی متقابل برای کارکنان و شاغلان  از ظرفیت‌ها و امکانات آموزشی و پژوهشی و  استفاده از سایر امکانات تحقیقاتی شامل آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های تخصصی بنا بر مقررات سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور به عنوان زمینه‌های همکاری دو طرف تعریف شده است.

به گزارش ایرنا، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در دوره یکساله منتهی به خرداد ۹۹ بیلان داد که در حوزه اکتشاف ذخایر معدنی (شناسایی- پی‌جویی) آغاز عملیات واگذاری و آزادسازی ۶۰ محدوده اکتشافی در کشور، اجرای عملیات شناسایی و پی‌جویی به میزان ۱۳۰ هزار کیلومتر مربع در قالب انجام ۱۰ پروژه شناسایی- پی‌جویی مواد معدنی برای ۳۲ محدوده مختلف کشور، انجام عملیات اکتشاف عمومی در قالب ۱۶ محدوده بخشی از فعالیت‌های یکساله محسوب می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha