سعدی نقشبندی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان رفع تصرف بر اساس آرای اجرایی صادره واحدهای اجرای احکام دادگستری شهرستانها انجام شد.
وی افزود: .برای اجرای ماده ۴۸ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع مربوط به قاچاق محصولات جنگلی و مرتعی ۱۷ فقره پرونده به میزان ۵۱ هزار ۶۵۵ کیلوگرم تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شده است.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان ادامه داد: در این مدت جرائم و تخلفات ماده ۴۲ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع در خصوص قطع درختان ۴۱ فقره پرونده و به میزان ۱۷ هزار و ۱۶۳ اصله درخت و نهال بود و همچنین در اجرای ماده ۴۳ قانون مذکور ۳۱ فقره پرونده برای بوته کنی تشکیل شده که عملکرد اداره کل در این خصوص در مقاسیه با مدت مشابه بیش از ۲۵۰ درصد رشد داشته است.
نقشبندی یادآور شد: با هدف برخورد با تخریب و تصرف در اراضی منابع طبیعی تاکنون یک هزار و ۴۹۴ فقره پرونده و برای مساحت ۲۸۵ هکتار تشکیل شده که در اجرای مفاد ماده ۵۵ و تخریب و تصرف عدوانی بوده که این مورد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۴۵ فقره افزایش یافته است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت: در شرایط مطلوب صیانت و حفاظت از هر ۱۰ هزار هکتار جنگل و هر ۵۰ هزار هکتار مرتع به تفکیک یک نفر نیروی آموزش دیده و متخصص نیاز است و انتظار میرود خود مردم و فعالان منابع طبیعی نیز به عنوان حافظان انفال الهی در این خصوص همکاری و مشارکت فعالانه در حفاظت از منابع طبیعی داشته باشند تا بتوان این ثروتهای خدادادی را به خوبی حفاظت کنیم.
در مجموع ۶۷ هزار خانوار روستایی استان بهره بردار بخش مراتع هستند و بهره برداران کردستانی ۶.۵ درصد علوفه کشور را تولید می کنند.
نظر شما