۱۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۱
کد خبر: 83840559
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

نماینده مجلس: حضور استارتاپ‌ها در بورس فرصتی برای دور زدن تحریم‌ها است

تهران- ایرنا- عضو هیات رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس حضور شرکت‌های استارتاپی در بورس را فرصتی استثنایی برای ایجاد اشتغال و تولید ثروت در کشور و راهکاری برای دور زدن تحریم‌ها عنوان کرد.

سید غنی نظری خانقاه در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا با اشاره به ضرورت حمایت از ورود استارتاپ‌ها و شرکت‌های استارتاپی به بورس، گفت: استارتاپ‌ها درصورت ورود به بورس می‌توانند تحولات مالی بسیار خوبی برای کشور به ارمغان بیاورند، به‌یقین استارتاپ‌های بزرگ همچون تپسی، دی جی کالا، شیپور، کافه بازار، فیلمیو و... به‌دلیل داشتن شاخص‌های کیفی مورد توجه فعالان بازار سرمایه و مردم قرار می‌گیرند.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی استارتاپ‌ها را فرصتی استثنایی برای رونق اقتصادی کشور با قدرت رقابت بالا خواند و گفت: اکنون دولت برای ایجاد یک شغل باید ۴۰۰ میلیون تومان هزینه کند اما این فرآیند در شرکت‌های استارتاپی بسیار کم هزینه‌تر و با شتاب بیشتر صورت می‌گیرد.

وی حضور در بازار بورس و سرمایه را لازمه پابرجا ماندن شرکت‌های استارتاپی دانست و افزود: بورس موجب شناخته شدن استارتاپ‌ها شده و مردم از ظرفیت‌های آن‌ها آگاه خواهند شد.

دولت برای حمایت از استارتاپ‌ها لایحه بدهد

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی بازی دو سر سود برای مجلس و دولت است، گفت: حضور شرکت‌های استارتاپی در بورس فرصتی استثنایی برای ایجاد اشتغال و تولید ثروت در کشور است.

وی با اعتقاد به اینکه در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه غربی و تسلط استارتاپ‌های غرب در منطقه حمایت از استارتاپ‌های داخلی ضروری است، اظهار کرد: اگر استارتاپ‌ها حمایت نشوند نمی‌توانند با رقیبان خود رقابت کنند لذا دولت و معاونت علمی ریاست جمهوری باید لایحه‌ای به مجلس بیاورند تا موانع از سر راه استارتاپ‌ها برداشته شود.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: فعالیت‌های سنتی در شرایط پرالتهاب اقتصادی و تحریم‌های کنونی جوابگو نیست اما استارتاپ‌ها فرصتی برای دور زدن تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی هستند و می‌توانند برای کشور کارآمد و کارساز باشند.

وی بیان کرد: حمایت از استارتاپ‌ها جنبه‌های حقوقی، مالی، قانونی و... دارد و باید مشخص شود  این شرکتها به چه نوع حمایتی نیاز بیشتری دارند تا موارد مرتبط در مجلس طرح و اصلاح شود.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خوشبختانه شرکت‌های استارتاپ‌ها و دانش‌بنیان به‌عنوان یک ظرفیت نوین کارآفرینی مورد توجه جوانان و سرمایه‌گذران و حتی دولت قرار گرفته‌اند به طوری که اکنون چندین هزار شرکت دانش‌بنیان با گردش مالی چندین هزار میلیاردی در کشور وجود دارد.  

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha