حماس خواستار حمایت مالزی از اعتراض‌ها به طرح الحاق کرانه باختری شد

تهران – ایرنا – «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس در نامه‌ای به «احمد زاهد حمیدی» رئیس سازمان ملی مالایی‌های متحد، خواستار حمایت این سازمان از اعتراض‌ها به طرح الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی شد.

به گزارش خبرگزاری رسمی مالزی (برناما)، «مسلم عمران» رئیس مرکز فرهنگی فلسطین در مالزی که به نمایندگی از هنیه این نامه را تقدیم کرد، گفت که در این نامه، درخواست همبستگی از طرف جهان اسلام در این برهه دشوار برای فلسطینی‌ها شده است.

وی افزود: از آنجا که حماس و فلسطینی ها مناسبات بسیار خوبی با مالزی و همه بخش های سیستم سیاسی این کشور دارند، اکنون فلسطینی ها از گروه های سیاسی مالزی می خواهند با مردم فلسطین اعلام همبستگی کنند و برای اعمال فشار بر آمریکا و (رژیم صهیونیستی) اسرائیل به منظور توقف طرح الحاق، بسیج شوند.

عمران مسلم یادآور شد که نامه‌های دیگری نیز در همین خصوص به دیگر احزاب سیاسی در مالزی تحویل داده می شود.

هنیه هفته گذشته نیز چند نامه در همین رابطه به رهبران جهان اسلام تقدیم کرد.

دولت اشغالگر رژیم صهیونیستی توافق کرده است از امروز (چهارشنبه) بخش های وسیعی از کرانه باختری تحت اشغال را به سرزمین های اشغالی ضمیمه کند.

کرانه باختری از جمله شرق بیت المقدس از زمان جنگ شش روزه ۱۹۶۷ به اشغال رژیم صهیونیستی درآمده است.

مالزی پیشتر از جامعه جهانی و به‌ویژه شورای امنیت سازمان ملل خواسته بود طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی را محکوم کنند.

 «محی‌الدین یاسین» نخست وزیر مالزی در جریان سی و ششمین اجلاس اتحادیه جنوب شرق آسیا «آسه‌آن» که به صورت مجازی برگزار شد، گفت که جامعه جهانی همچنین باید اطمینان یابد که این طرح هرگز عملی نخواهد شد.

در همین حال، احمد زاهد در صفحه فیس بوک خود اعلام کرد که در نامه هنیه به این مساله اشاره شده است که همه احزاب سیاسی در جهان اسلام و عرب از عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در پی طرح الحاق خودداری کنند.

وی افزود: حماس خواستار تاکید بر زیرپاگذاشتن حقوق انسانی فلسطینی هاست. این طرح به تل آویو مجوز ادامه اقدامات قساوت آمیز خود را با حمایت آمریکا و چند کشور دیگر می دهد.

زاهد تاکید کرد که رهبر حماس همچنین از همه دولت ها، احزاب سیاسی و سازمان ها در جهان اسلام خواسته است برای آرمان فلسطینی از طرق مختلف از جمله برگزاری کنفرانس تلاش کنند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا طرحی به نام «معامله قرن» را برای دو طرف فلسطینی و اسرائیلی ارائه داده که از سوی فلسطینی ها به شدت مورد مخالفت قرار گرفته است. در این طرح، رژیم صهیونیستی مجاز می‌شود شهرک‌های کرانه باختری و منطقه راهبردی دره اردن را به سرزمین‌های اشغالی الحاق کند.

برخی کشورهای اروپایی تهدید کرده‌اند که در صورت اجرای تصمیم رژیم صهیونیستی برای الحاق کرانه باختری، اساس روابط خود با تل آویو را تغییر خواهند داد.

آمریکا در سه سال گذشته حمایت همه‌جانبه خود را از اشغالگری رژیم صهیونیستی نشان داده به گونه‌ای که علاوه بر به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت این رژیم، بخش جولان اشغالی و کرانه باختری را هم تحت حاکمیت رژیم اشغالگر قدس به رسمیت شناخته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha