سید «علی آقازاده» روز چهارشنبه در بازدید سرزده از طرح توسعه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اراک افزود: این طرح، در امر درمان استان و مناطق همجوار بسیار تاثیرگذار است و تکمیل آن نقش بسزایی در رفع مشکلات درمانی مردم دارد.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزیها و توافقهای انجام شده با پیمانکار؛ تاپایان خردادماه تعداد نیروهای عملیاتی این طرح باید به ۲۰۰ نفر افزایش می یافت ولی اکنون کمتر از یکصد نفر نیروی عملیاتی در این طرح فعالیت دارند.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: مشکلات بسیاری در پیشرفت عملیات اجرایی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) شهرستان اراک وجود دارد که رفع آنها باید در دستور کار مسئولان مربوطه قرار گیرد.
آقازاده با تاکید برتلاش و فعالیت بیش از پیش پیمانکار طرح توسعه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اراک برای اتمام این طرح در موعد مقرر گفت: بر اساس پیشبینیهای انجام شده در مدت یک ماه گذشته ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار باید توسط پیمانکار به این طرح تزریق می شد ولی در این مدت ۲۰ میلیارد ریال هزینه شدهاست.
وی ادامه داد: نشست بررسی مسائل و مشکلات بیمارستان ولیعصر اراک چهاردهم تیرماه با حضور نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و مسئولان استانی برگزار و راهکارهای اجرایی رفع موانع و مشکلات این طرح در آن ارایه میشود.
استاندار مرکزی بازدیدهای سرزده از طرح توسعه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) شهرستان را از جمله برنامههای این استانداری عنوان کرد و گفت: ظرف مدت یک تا ۲ ماه آینده برای بررسی مسائل، مشکلات و روند اجرای این طرح به صورت سرزده از عملیات اجرایی آن بازید میشود.
مطالعات و عملیات اجرایی طرح توسعه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک به عنوان مرکز مادر تخصصی، درمانی و اورژانس از سال ۸۷ آغاز شد و عملیات آن هم اکنون در حال انجام است.
۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و ۷۲۶ کارشناس رشته های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت می-کنند.
نظر شما