محمد فرهاد روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هدف شرکت آب و فاضلاب کردستان برخورداری همه مردم شهر و روستا از آب شرب و تصفیه شده است امّا برخی از ساکنین روستاها به علت برخورداری از آب قنات، تجهیزات و لازم مورد نیاز تمایلی به استفاده از این نعمت ندارند.
وی افزود: در شهرستان بیجار با ۲۲۹ روستای دارای سکنه و جمعیت، حدود ۱۳۱ روستا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب استان هستند که از این تعداد پنج روستا به صورت ثابت و ۴۶ روستا هم به صورت مقطعی نیاز به آبرسانی سیار دارند.
معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب کردستان تاکید کرد: هر ساله شرکت آب و فاضلاب در کشور برنامه های منظمی را جهت پوشش مناطق محروم در دست اجرا دارد که اعتبار آن از ۲ محل صندوق توسعه ملی با اخذ پیمانکار و دیگری اعتبارات استانی بر اساس تعریف پروژه های جدید تامین و هزینه میشود.
فرهاد با اشاره به اینکه افق پیشرفت و تعریف پروژه بر اساس میزان اعتبارات است، یادآور شد: هدف بزرگی را دنبال میکنیم که پوشش روستاهای باقی مانده و محروم از آب شرب لولهکشی به صورت ثابت است و در شهرستان بیجار نیازمند اعتباری بیش از ۴۹۰ میلیارد ریال است.
معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب کردستان در خصوص ساماندهی فاضلاب روستاهای بیجار نیز گفت: اولویت با روستاهایی است که در حوضه سدها قرار دارند که در بیجار ۲۸ روستا در حوضه سدهای تلوار و گلبلاغ واقع شدهاند و برای اجرای تاسیسات، شبکه و خط انتقال فاضلاب این ۲۸ روستا، ۸۲ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
شهرستان ۸۹ هزار نفری بیجار در ۱۴۲ کیلومتری شرق شهر سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد.
نظر شما