محمدحسین محمدی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: باقی روستاهای کردستان از سیستم جمعآوری و دفع بهداشتی فاضلاب محروم هستند که نیاز است اقدامات اساسی در این زمینه صورت گیرد.
وی با بیان اینکه شاخص بهرهمندی روستاهای کردستان از دفع بهداشتی فاضلاب ۱، ۷ درصد است، اضافه کرد: این رقم بالاتر از میانگین کشوری (۴۵ صدم درصد) است اما با این وجود تلاش برای بهرهمندی تعداد بیشتری از روستاها از شبکه جمعآوری فاضلاب در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان یادآور شد: امسال طرح تصفیهخانه فاضلاب روستای قلیان سنندج با ۶۰ میلیارد ریال اعتبار به بهرهبرداری میرسد و در حال حاضر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
محمدی به آغاز ساخت این تصفیهخانه در سال ۹۶ اشاره کرد و افزود: تصفیهخانه ذکر شده دارای ظرفیت ۶۰۰ مترمکعب تصفیه فاضلاب در شبانهروز به روش لجن فعال هوادهی گسترده است.
وی بز تلاش و برنامهریزی برای احداث تصفیهخانههای فاضلاب در روستاها تاکید کرد و گفت: در حال حاضر از یک هزار و ۶۷۷ روستای دارای سکنه، یک هزار و ۵۴۲ روستا دارای لولهکشی هستند و یک هزار و ۶ روستا نیز تحت پوشش خدمات این شرکت قرار دارند.
براساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ از کل جمعیت یک میلیون و ۶۰۳ هزار و ۱۱ نفری کردستان، ۴۶۸ هزار و ۷۷۸ نفر در روستاها ساکن هستند.
نظر شما