۱۱ تیر ۱۳۹۹، ۲۱:۲۶
کد خبرنگار: 895
کد خبر: 83841248
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

هشت طرح سرمایه‌گذاری ذیل مثلث توسعه اقتصادی در گناباد در حال اجراست

مشهد- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: هشت طرح اقتصادی با سرمایه‌گذاری چهار هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۴۷۶ نفر ذیل الگوی مثلث توسعه اقتصادی - فرهنگی در شهرستان گناباد در حال اجراست.

علی رسولیان روز چهارشنبه در در حاشیه بازدید از طرح‌های شهرستان گناباد به مناسبت روز ملی صنعت و معدن طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح توسعه شرکت فرآورده‌های دیرگداز با حجم سرمایه‌گذاری هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال و ظرفیت تولید سالانه ۲ هزار تن آجر و جرم نسوز در حال اجراست.

وی ادامه داد: این طرح جزو طرح‌های سرمایه‌گذاری تفاهمنامه همکاری اقتصادی در چهار چوب طرح مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی گناباد است که در حال حاضر با پیشرفت ۶۵ درصد به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های نیمه تمام صنعتی شهرستان با کاربرد ویژه در صنایع فولاد و سیمان با همت مدیران و کارگران این شرکت در حال اجرا می‌باشد.

معاون استاندار خراسان رضوی گفت: با تکمیل این طرح ظرفیت تولید شرکت سالیانه از ۳۰ هزار تن به ۵۰ هزار تن آجر و جرم نسوز خواهد رسید و میزان اشتغال از ١۴۵ نفر به ۲۰۰ نفر افزایش خواهد یافت.

وی افزود: سایر طرح‌ها نیز در حوزه تولید ملات نسوز و آجر نسوز، ماسه ریخته گری سیلیس و پودر میکروسیلیکا، تولید فروسیلیسیوم و شمش منیزیم، تولید نشاسته، گلوتن و گلوکز، خوراک آبزیان و پودر بنتونیت هستند.

رسولیان ادامه داد: در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی، فرهنگی تاکنون ۲۲۱ معین اقتصاد مقاومتی در این استان تعیین شده که ۷۰ معین دیگر تا پایان سال به این تعداد افزوده می‌شود.

وی گفت: تاکنون هزار و ۲۰۱ تفاهمنامه با سرمایه‌گذاری ۱۹۸ هزار و ۳۰۵ میلیارد تومان و اشتغالزایی برای ۲۰۵ و ۸۷۷ نفر در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی، فرهنگی خراسان رضوی امضا شده است.

معاون استاندار خراسان رضوی افزود: گناباد از مزیت‌های بسیار سرمایه‌گذاری با سود و منافع اقتصادی بسیار برخوردار است.

وی ادامه داد: این شهرستان با موقعیت خاص خود در جنوب استان خراسان رضوی از ظرفیت‌های بسیار در بخش‌های اقتصادی و سرمایه گذاری صنعتی و به خصوص در بخش صنایع معدنی، کشاورزی و گردشگری برخوردار است و وجود معادن و مواد اولیه در این بخش‌ها از جمله این مزیت‌ها به شمار می‌رود.

رسولیان گفت: تمام خصوصیات سرمایه گذاری سودآور از نظر وجود مواد اولیه و موقعیت‌های مناسب برای فروش محصولات تولیدی در شهرستان گناباد وجود دارد.

وی افزود: گناباد با توجه به وجود مواد اولیه دارای ظرفیت مناسب برای گندله سازی و تولید کنسانتره معدنی و صنایع وابسته و احیا و ذوب صنایع فولادی است و پیگیری‌هایی برای اجرای طرح‌های شاخص بدین منظور در سطح ملی در دست انجام است.

معاون استاندار خراسان رضوی ادامه داد: اتحاد و همدلی و پیگیری‌های مستمر مسوولان دستگاه‌های اجرایی گناباد از خصوصیات شاخص است که بستر جذب سرمایه‌گذار را هموار می‌کند.

وی گفت: جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان خراسان رضوی در گناباد ۱۳ مصوبه برای رفع تنگناهای بخش‌های صنعتی و معدنی، کشاورزی، تکمیل و توسعه زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی داشت.

رسولیان افزود: صنایع معدنی فروسلیس از جمله مزیت‌های سرمایه‌گذاری در گناباد است و در مجموع هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل و توسعه آن هزینه می‌شود و با تحقق این مهم برای ۸۵۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال ایجاد می‌گردد.

وی ادامه داد: همچنین بر اساس مصوبه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سه میلیارد یورو برای تامین اعتبار طرح توسعه شرکت دیرگداز به منظور تولید آجرهای نسوز به عنوان یکی از محصولات پرکاربرد در صنایع معدنی اختصاص یافت و قرار شد طی مذاکره با بنگاه‌های اقتصادی مهم کشور مشکل تامین مواد اولیه آن رفع شود.

معاون استاندار و تعدادی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و مدیران شعب بانک‌های استان خراسان رضوی روز چهارشنبه با سفر به گناباد علاوه بر بازدید از تعدادی واحدهای تولیدی با حضور در جلسه ستاد استانی تسهیل و رفع موانع تولید، مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی این شهرستان را بررسی کردند.

۱۷۲ واحد صنعتی در بخش‌های صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در شهرستان گناباد فعالیت دارند که برای راه اندازی آنها هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و برای سه هزار و ۲۸۴ نفر بطور مستقیم و دو برابر این تعداد بطور غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است. از مجموع چهار هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان گناباد سه هزار و ۴۰۰ واحد فعال است. حدود ۵۰۰ شرکت تعاونی با اشتغال بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر در این شهرستان فعالیت دارند.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha