بهمن مرادنیا روز چهارشنبه در حاشیه بازدید معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی از تپه کوچکهرهش اظهار داشت: در ابتدا قرار بود پارک علم و فناوری در این مجموعه احداث شود اما اینک با همکاری دانشگاه کردستان درصددیم این طرح را به سمت احداث مجموعه تحقیقاتی پرورش گل و گیاه سوق دهیم.
وی با بیان اینکه هم اکنون تفاهم نامه ایجاد این مرکز تحقیقاتی با دانشگاه کردستان به امضا رسیده است، افزود: طبق این تفاهم نامه هیچ گونە ساخت و سازی در محدودە کوچکە ڕەش نمیشود و با اتمام کار حصار موجود نیز برچیدە خواهد شد تا عموم مردم بتوانند از این امکان استفاده کنند.
مرادنیا اضافه کرد: مهمترین علت حصار کشی بتنی در این تپه جلوگیری از دست درازی برخی از افراد سودجو و فرصت طلب به اراضی ملی است.
نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره نیز در این بازدید گفت: انتظار میرود هرچه سریعتر این محل به منظور جلوگیری از هرگونه سوء استفاده به حالت اولیه برگردانده شود.
سید مهدی فرشادان اضافه کرد: مردم در صورتی از اجرای طرح در این منطقه راضی خواهند شد که بتوانند نتیجه کار را به صورت ملموس ببینند چرا که کوچکهرهش جز تپه های شهر سنندج بوده و باید طبق طرح حفاظت از تپهها از ان محافظت کرد.
معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی کردستان نیز با بیان اینکه این وزارتخانه طبق قانون از هر گونه ساخت و سازی در این تپه جلوگیری میکند، گفت: در صورتی موافق ایجاد مرکز تحقیقاتی پرورش گل و گیاه توسط دانشگاه کردستان در این تپه هستیم که هیچ حصاری در آن نباشد و مردم بتوانند به راحتی در آن رفت و آمد داشته باشند.
فرزانه صادقمالواجرد افزود: دانشگاه کردستان با همکاری راه و شهرسازی باید طرح مطالعاتی و خاک شناسی این تپه را برای پرورش انواع گل و گیاه انجام داده و در صورت تایید این وزارتخانه اقدام به احداث مرکز تحقیقات پرورش گل و گیاه کند.
صادقمالواجرد روز چهارشنبه به همراه بهمن مرادنیا استاندار کردستان، فرشادان نماینده مجلس، شهردار و رییس شورای شهر سنندج و برخی مدیران اجرایی به منظور بررسی و رفع مشکلات اراضی فاز دوم شهرک وحدت، اراضی روستای حسن آباد، اراضی جنوب میدان تره بار، ناحیه منفصل شهری نایسر، پارک علم و فناوری، طرح بازآفرینی شهری میدان غله موسوم به باغ سنندج و پیاده راه فردوسی از این طرحها بازدید کرد.
نظر شما