هدایت صفری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: توسعه فرهنگ انفاق و نیکوکاری در جامعه، تلاش برای برطرف کردن فقر و محرومیت، مردمی شدن حمایتها، دقت در شناسایی نیازمندان واقعی و کمک به برطرف کردن مشکلات آنان از اهداف مهم راهاندازی مراکز نیکوکاری است.
وی ادامه داد: بهرهگیری از حضور، تخصص و مهارت خیران، تشکیل شبکههای محلی، صنفی و تخصصی، ایجاد ارتباط مناسب و منطقی بین نیازهای نیازمندان و توانمندی مردم از کارکردهای مراکز نیکوکاری است.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان از آغاز به کار مرکز نیکوکاری شهید حاج قاسم سلیمانی به همت انجمن حمایت از بیماران متابولیک استان خبر داد و گفت: شمار مراکز نیکوکاری استان زنجان به ۹۸مرکز رسیده است.
وی اظهار داشت: سال گذشته خیران بیش از ۲۲میلیارد تومان در قالب مراکز نیکوکاری به نیازمندان در استان کمک کردند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان با تأکید بر اینکه مأموریت اصلی این نهاد توانمندسازی و ایجاد درآمد باثبات در بین خانوادههای تحت حمایت است، گفت: سال گذشته کمیته امداد استان در حوزه کارآفرینی واشتغالزایی بیش از ۸۷میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرد.
۲۸ هزار ۳۱۸ خانوار با جمعیت ۵۴ هزار و ۹۸۰ نفر از خدمات کمیته امداد امام خمینی در قالب کمک معیشت بگیر و غیر کمک معیشت بگیر در استان زنجان بهره مند هستند.
نظر شما