محسن شجاعی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مهدهای کودک با رعایت همه پروتکلهای بهداشتی و تهیه وسایل ضدعفونی بازگشایی شد اما حدود یک بیستم این مهدهای کودک هم در استان فعال نشد.
وی با اشاره به وجود ۴۴ مهد در حاشیه شهرها و ۶ مهد قرآنی در استان کردستان افزود: ١۵٠ مهد شهری و ١٨٠ مهد روستایی در استان داریم که مهدهای روستایی هر سال از اوایل خرداد تعطیل میشود.
شجاعی اضافه کرد: خانوادهها نگرانیهایی برای فرستادن فرزندانشان به مهد دارند که با توجه به رعایت موارد بهداشتی و حضور سه نفر در اتاق ١٠ نفره، جای نگرانی وجود ندارد و آنها میتوانند کودکان خود را با اطمینان به مهد بفرستند.
وی یادآور شد: سال گذشته به ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر در مهدهای روستایی و حاشیه شهر غذای رایگان داده شده و در مهدهای حاشیه شهرها که اقشار آسیبپذیر حضور داشتهاند یارانه شهریه هم پرداخت شده است.
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی کردستان تاکید کرد: آموزش قبل از دبستان برنامهای فوقالعاده موثر در شکلگیری شخصیت اجتماعی کودکان، تربیت و پرورش خلاقیت و استعداد و یادگیری مهارتهای اجتماعی در آنها است.
وی گفت: بر اساس برنامههای مدونی که در مهدها وجود دارد به صورت غیرمستقیم مهارتهای زندگی و پیشگیری از آسیبها در کنار آموزش مفاهیم و علوم در قالب بازی و نمایش آموزش داده میشود.
شجاعی افزود: مهدکودک مکانی فوقالعاده است و تحقیقاتی هم که انجام شده نشان میدهد تفاوت جدی میان افرادی که قبل از دبستان به مهدکودک رفتهاند با کسانی که نرفتهاند، وجود دارد.
وی اظهار داشت: در تعیین شهریه شرایط اقتصادی استان رعایت شده است البته باتوجه به اینکه حدود ۹۵ درصد مهدهای استان هم استیجاری است و با در نظر گرفتن هزینههای مختلف حاملهای انرژی و بیمه، شهریه تعیین شده بالا نیست اما تلاش شده تا هم مهدها متضرر نشوند و هم بر خانوادهها فشار مالی نباشد.
نظر شما