به گزارش روز شنبه سازمان جهاد کشاورزی مازندران ،محمود رمضانپور همراهی کشاورزان مازندران در اجرای طرح های کنترل بیولوژیک و گسترش کشاورزی فنی بر اساس نتایج تحقیقات را مهمترین عوامل کاهش مصرف سموم کشاورزی عنوان کرد.
وی همچنین افزود: مصرف کود های شیمیایی در استان نیز متعادل شد و بر اساس نتایج تحقیقات هیچگونه خاک مسمومی در استان نداریم و پراکنش خاکها از لحاظ آلودگی و عناصر غذایی همواره اندازهگیری می شود.
وی در عین حال تصریح کرد: به دلیل اقلیم مرطوب مازندران وجود گیاهان همیشه سبز در حوزه خزری و تنوع محصولات کشاورزی از ۶۵۰ عامل خسارت زا در کشور بیش از ۴۲۷ عامل در مازندران شناسایی شده که ۶۵ درصد عوامل خسارت زای کشور است.
طبق آمار رسمی سازمان جهاد کشاورزی مازندران متوسط سهمیه انواع کودهای شیمیایی برای ۷۲ نوع محصول کشاورزی استان طی سه سال اخیر ۱۷۵هزار تن است که سال گذشته حدود ۱۳۰ هزار تن مورد استفاده قرار گرفت.
استان مازندران با برخورداری از تنها ۲ و نیم درصد از سطح زراعی کشور ، سالانه ۱۱ درصد از ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را در اختیار دارد.
طبق اعلام رسمی برنامه سازمان جهاد کشاورزی مازندران ظرفیت تولیدات محصولات کشاورزی استان باید از هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تن کنونی به ۱۰ میلیون تن طی ۲ سال آینده افزایش یاید و این ظرفیت با ارتقا کمی و کیفی محصولات کشاورزی از روش سنتی به مدرن محقق می شود.
نظر شما