اسفندیار نظری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در نوشهر افزود: فراهم نبودن زیر ساخت های هنرستان های مازندران نظیر تجهیزات و فضای استاندارد باعث شده تا در ورود دانش اموزان پایه نهم به پایه دهم شاخه فنی و حرفه دچار مشکل شویم.
وی با اشاره به در نظر گرفتن ۸ میلیارد تومان اعتبار ملی برای خرید تجهیزات استاندارد هنرستان های استان تصریح کرد: تاکنون ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از این اعتبار اختصاص یافته است ولی حداقل به ۲۲ میلیارد تومان دیگر برای خرید تجهیزات استاندارد هنرستان های مازندران نیاز است.
وی ادامه داد: در حال حاضر از تعداد ۳۵۴ هنرستان دولتی و غیر دولتی مازندران تنها ۴۰ درصد ان استاندارد هستند.
معاون متوسطه آموزش و پرورش مازندران با اشاره به آغاز اجرای هدایت تحصیلی از امروز در مازندران گفت: از ۴۰ هزار و ۳۷۵ دانش آموز پایه نهم امسال که به پایه دهم خواهند رفت باید ۴۵ درصد به شاخه های فنی و حرفه ای و کار و دانش و بقیه به شاخه نظری هدایت شوند.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته ۴۱ و نیم درصددانش آموزان پایه نهم در شاخه های فنی و حرفه ای و کار و دانش و ۵۸ و نیم درصد نیز به شاخه نظری هدایت شدند و این درحالی است که براساس برنامه ششم توسعه این رقم باید به ۵۰ درصد در شاخه های کار و دانش و فنی و حرفه ای و نظری برسد.
نظری با اشاره به نحوه اولویت بندی شاخهها و رشتهها در نمونه برگ شماره ۷ هدایت تحصیلی اظهار داشت: هدایت تحصیلی بر اساس ظرفیت و عملکرد تحصیلی صورت می پذیرد و ملاک انتخاب رشته و ثبتنام نمونه برگ های شماره ۶و ۷می باشد.
وی تصریح کرد: برای هدایت تحصیلی در مجموع ۱۰۰ امتیاز در نظر گرفته شده که ۳۵ نمره آن مربوط به آزمون عملکرد تحصیلی دانش آموزان در سه پایه ۹، هشت و هفت است و ۶۵ نمره آن مربوط به نظرات دانش آموزان، اولیاء، معلمان، مشاور و مدیر مدرسه است.
معاون متوسطه آموزش و پرورش مازندران بهترین و امینترین راهنمایان هدایت شغلی و تحصیلی دانشآموزان را مدیران و مشاوران مدارس بر شمرد و گفت: با هدایت تحصیلی از بیکاری بیشتر دانشآموختگان دانشگاهی در رشته های مختلف کاسته شده و به تبع ان شاهد انطباق بازار کار استان با رشته تحصیلی خواهیم بود.
نظر شما