مدیر دهکده گردشگری حیران آستارا روز شنبه در حاشیه رونمایی از این مجسمه اظهار کرد: دهستان حیران با ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار مساحت در مسیر گردنه حیران و ۳۰ کیلومتری شهر آستارا واقع و دهکده گردشگری با ۹ هکتار مساحت در سال ۹۰ ایجاد شده است.
صادق سیدی افزود: گردشگران خارجی نیز در دهکده گردشگری حیران حضور می یابند و مجسمه فردوسی با صرف ۱۵۰ میلیون ریال از درآمد دهکده، توسط یک هنرمند مشهدی طراحی و ساخته شده است.
وی بیان کرد: مجسمه در بالاترین نقطه دهکده گردشگری حیران و بر روی آب نما نصب شده و دهکده گردشگری از تله کابین، سورتمه ریلی، پیست کارتینگ، بازار صنایع دستی، آب نما و رستوران برخوردار است و بخش خصوصی ۶۲۰ میلیارد ریال در آن سرمایه گذاری کرده است.
مدیر دهکده گردشگری حیران آستارا ادامه داد: نگاه مثبت مسئولان محلی و استانی به توسعه دهکده گردشگری حیران قابل قدردانی است و توسعه صنعت گردشگری آستارا موجب افزایش گردشگران داخلی و خارجی گیلان، تحول اقتصادی و اشتغالزایی می شود.
شهرستان گردشگرپذیر و مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده و سالانه میزبان میلیون ها گردشگر داخلی و خارجی است.
نظر شما