«محمدتقی آبایی هزاوه» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: منابع مالی پرداختی به این طرحهای اشتغالزا ۲ هزار و ۷۶۶ میلیارد و ۷۲۶ میلیون ریال بوده و چهار هزار و ۳۶۲ فرصت شغلی فراهم کرده است.
وی بیان کرد: در این مدت، ۲ هزار و ۴۱۴ طرح با مبلغ سه هزار و ۵۲۳ میلیارد و ۹۴۳ میلیون ریال و اشتغالزایی پنج هزار و ۱۳۶ نفرارزیابی شده که ۲ هزار و ۳۳۹ طرح با منابع مالی درخواستی سه هزار و ۶۵ میلیارد و ۶۶۸ میلیون ریال و اشتغال چهار هزار و ۵۲۶ نفر مصوب و قرارداد ۲ هزار و ۳۲۳ طرح با مبلغ ۲ هزار و ۹۷۸ میلیارد و ۲۶۸ میلیون ریال و اشتغال چهار هزار و ۴۶۴ نفر متعقد شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: بیشترین طرحهای ارسال شده اشتغال پایدار روستایی این استان از ابتدای طرح (اواخر سال ۹۶) تاکنون با ۴۰۷ طرح مربوط به شهرستان شازند و کمترین با ۶۸ طرح مورد مربوط به شهرستان محلات است.
آبایی هزاوه عنوان کرد: ۳۱۷ طرح در این مدت متعلق به شهرستان اراک، ۳۳۷ طرح در شهرستان ساوه، ۲۶۰ طرح در شهرستان خنداب، ۲۲۹ طرح در شهرستان فراهان، ۱۸۲ طرح در شهرستان کمیجان، ۱۳۷ طرح در شهرستان خمین، ۱۲۵ طرح در شهرستان تفرش، ۱۲۱ طرح در شهرستان زرندیه، ۱۰۱ طرح در شهرستان آشتیان و ۷۶ طرح در شهرستان دلیجان بوده است.
وی در خصوص طرح اشتغال فراگیر نیز گفت: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون نیز ۱۶۲ طرح با مبلغ یکهزار و ۷۳۶ میلیارد و ۳۹۰ میلیون ریال و پیشبینی اشتغال یکهزار و ۹۲۲ نفر ارسال شده که ۸۱ طرح با اعتبار ۳۰۱ میلیارد و ۶۳۸ میلیون ریال و اشتغال ۳۵۷ نفر مصوب که ۷۷ طرح با اعتبار ۲۸۱ میلیارد و ۳۸۸ میلیون ریال و اشتغال ۳۲۰ نفر منعقد شده که ۷۵ طرح با پیشبینی اشتغال ۳۱۲ نفر موفق به اخذ ۲۷۸ میلیارد و ۶۸۸ میلیون ریال تسهیلات شدند.
استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما