کرونا مقوله‌ای مناسب برای افزایش مراودات روسیه و اصفهان است

اصفهان- ایرنا- سرکُنسول روسیه در اصفهان گفت: مباحث درمانی و پزشکی بویژه با محوریت بیماری کووید-۱۹ مقوله‌ای مناسب برای افزایش مراودات روسیه و اصفهان است.

"بوریس بورمیستروف" روز دوشنبه در دیدار با رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این دانشگاه افزود: بدون شک پژوهش‌ها، تجارب، راهکارهای درمانی و تصمیماتی که در مسیر مقابله با کرونا وجود دارد می‌تواند بین اصفهان و مراکز علمی روسیه تبادل شود.

وی اضافه کرد: در عین حال آمادگی داریم مراودات خود در حوزه‌های دیگر را با اصفهان توسعه بخشیم که بهبود روابط ایران و روسیه منتج می‌شود.

در این دیدار مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بسترهای مناسبی وجود دارد که می‌توان با تکیه بر آن شاهد گسترش ارتباطات بین ۲ کشور باشیم و این دانشگاه آماده است در زمینه‌های علمی تحقیقاتی با روسیه بیش از گذشته همکاری کند.

حمید میرمحمدصادقی با تاکید بر اینکه اصفهان و سن پترزبورگ روسیه تفاهمنامه خواهرخواندگی با یکدیگر دارند پس نیاز است که مراودات خود را نیز ارتقا دهند، تصریح کرد: این موضوع می‌تواند به دیگر مجموعه‌های علمی و دیگر حوزه‌ها هم تسری پیدا کند.

وی ادامه داد: امیدواریم در این ارتباط به جمع‌بندی مناسبی برسیم که در نهایت به افزایش مبادلات علمی و پزشکی منجر شود.

پس از این دیدار که زمینه‌های توسعه همکاری‌های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و روسیه بویژه با محوریت شهر سن پترزبورگ در آن مورد بررسی قرار گرفت، سرکنسول روسیه در اصفهان از بخش‌هایی از این دانشگاه بازدید کرد.

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از اصلی‌ترین دانشگاه‌های کشور بیمارستان‌هایی با هفت هزار تخت و ۵۵۰ خانه بهداشت و ۲۸۲ پایگاه بهداشتی دارد.

شهرهای اصفهان و سن پترزبورگ روسیه تفاهمنامه خواهرخواندگی با یکدیگر دارند و مجموعه‌ای ارزشمند از ۷۰۰ نسخه خطی فارسی از قبیل منابع تاریخی و نمونه‌های زیبای نسخ مذهب در کتابخانه علمی دانشگاه دولتی سن پترزبورگ نگهداری می‌شود.

ایران و روسیه در زمینه‌های مختلفی از جمله فرهنگی، گردشگری، اقتصاد، حمل و نقل و کشاورزی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

سن پترزبورگ دومین شهر بزرگ روسیه پس از مسکو که در شمال‌غرب این کشور واقع شده از جاذبه‌های متنوع فرهنگی، علمی، گردشگری و تاریخی برخوردار است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha