«حسینعلی امیری» روز دوشنبه در جلسه ستاد مدیریت مقابله با ویروس کرونای استان کهگیلویه و بویراحمد که بهشکل ویدیو کنفرانس برگزار شد، حفظ جان شهروندان را اولویت نخست دولت دانست و گفت: زیرساختهایی بهداشتی و درمانی که در هفت سال گذشته در دولت تدبیر و امید فراهم شد، امروز به کمک کشور و مردم آمد تا بتوانیم با بیماری کرونا با قدرت مقابله کنیم.
معاون امور مجلس رییس جمهوری با اشاره به گزارشها و اطلاعیههای سازمان جهانی بهداشت، گفت: تاکنون دارویی برای درمان کرونا کشف نشده است و پایانی هم برای این بیماری مشخص نیست، بنابراین مردم باید با دقت بیشتری پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند تا از این بحران با کمترین خسارت عبور کنیم.
مقام معین در ستاد مدیریت مقابله با کرونا استان کهگیلویه و بویر احمد با اشاره به آمار و گزارشهای مقایسهای کرونا در این استان اظهار داشت: از ابتدای شیوع بیماری در کشور آمار ابتلا و فوتی در این استان در شرایط وضعیت خوبی قرار داشت که حاکی از تلاش و جدیت مسئولان و کادر درمانی و سایر نهادها، نیروهای مسلح و سازمانهای حمایتی و خدماتی و همچنین همراهی و همکاری مردم این استان در رعایت پروتکلهای ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا است.
معاون رییس جمهوری عامل اصلی مقابله و مهار هر پدیده و معضل اجتماعی را مشارکت اجتماعی و همکاری عمومی مردم عنوان کرد و گفت: در این مسیر هر چقدر کارگزاران و مدیران هر چند دقیق و خوب برنامهریزی و عمل کنند، اما اگر همکاری مردم نباشد دستاورد مطلوب و اثربخش در این زمینه نخواهیم داشت که باید از مردم و همه مسئولان و سازمانهای حمایتی و خدماتی و کادر درمانی بهداشتی استان تشکر کرد.
امیری به گزارشهای یک هفته اخیر درباره تغییر وضعیت و شرایط شیوع کرونا در استان کهگیلویه و بویر احمد اشاره کرد و گفت: علت اصلی این افزایش آمار میتواند به رفتوآمدهای عمومی مردم با استانهای همجوار که در وضعیت هشدار و قرمز قرار دارند، مرتبط باشد.
معاون امور مجلس رییس جمهوری با اشاره به اینکه زمان مشخص برای پایان کرونا اعلام نشده است، افزود: اقدامات جمهوری اسلامی ایران نسبت به کشورهای پیشرفته و مدعی منطقه و دنیا که اعتبارات قابل توجهی هم برای این بخش میگذارند، نشان میدهد ایران به خوبی از عهده مدیریت و مقابله با ویروس کرونا برآمده است؛ زیرساختهایی که در سالهای اخیر در حوزه بهداشت و درمان کشور انجام شد، امروز در شرایط کرونا کمک کرد تا در مقابله با این بیمار مشکلی نداشته باشیم.
مقام معین در ستاد مدیریت مقابله با کرونا استان کهگیلویه و بویر احمد به آمار مرگ و میر و ابتلا در کشورهای پیشرفته و کمبود دارو در این کشورها اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در ایران با وجود تحریمهای آمریکا اگر چه کار سخت بود، اما تلاش و زحمات بسیاری کشیده شد، و مقابله با کرونا به شکلی مدیریت شد که مشکلات بحرانی بوجود نیاید.
امیری افزود: البته این تغییر وضعیت اخیر در برخی از استانها پس از بازگشاییهای مراکز به دلیل عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی است که باید مردم این ضوابط را بهشکل جدی مورد توجه قرار دهند و مطمئنا با تلاش و همراهی که همه انجام خواهند داد از این وضعیت نیز عبور خواهیم کرد.
با سبک تحمیلی کرونا باید زندگی کنیم
امیری تاکید کرد: شواهد نشان میدهد همه باید با کرونا و سبک زندگی که کرونا تحمیل کرده است، عادت کرده و زندگی کنیم. باید برنامهریزیها برای مدیریت کشور و جامعه در همه حوزه ها بر اساس شرایطی که هم اکنون این ویروس ایجاد کرده، انجام شود.
معاون پارلمانی رییس جمهوری تصریح کرد: کار و زندگی را نمیتوان تعطیل کرد، اما همه باید فاصله گذاریهای مکانی را که اقدام مهمی در مقابله با شیوع کرونا است رعایت کنند؛ یکی از دلایلی که در روزهای اخیر آمار مبتلایان افزایش یافته و برخی شهرستانها در شرایط قرمز قرار گرفته اند، بهدلیل سهلانگاریهایی در رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری مکانی بود.
امیری با بیان اینکه «شرایط اقتصادی، کار و زندگی مردم استان کهگیلویه و بویر احمد را درک می کنیم»، به شرایط کرونا در استانهای همجوار اشاره و تاکید کرد: با سبک زندگی در این استان آشنایی دارم، زندگی عشایری و در کنار زندگی شهرنشینی و روستایی در این استان جریان است.
مردم کهگیلویه و بویر احمد از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند
امیری تاکید کرد: مردم کهگیلویه و بویر احمد همچنان از سفرهای غیرضروری به ویژه به استانهای همجوار که در وضعیت هشدار یا قرمز هستند پرهیز کنند، البته برخی از شهروندان محل کارشان در استان خوزستان است و یا برخی از شهروندان، اقوامی در استانهای همجوار دارند و برخی نیز مراودات اقتصادی با استان اصفهان و دیگر استان ها دارند، اما توصیه میکنیم شهروندان تا جایی که امکان دارد صبوری کنند از سفرهای غیر ضروری بپرهیزند و آن را به تعویق بیاندازند و اگر هم مجبور به سفر هستند حتما پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند.
حفظ جان شهروندان اولویت دولت است
امیری استفاده از ظرفیتهای فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در انجام امور را یکی از راههای مهم در آگاهی رسانی به مردم و کاهش شیوع بیماری کرونا دانست و گفت: در دوره شیوع کرونا استفاده از ظرفیت فضای اجتماعی توانست به مردم در انجام امور اداری و بانکی کمکرسان باشد.
مقام معین در ستاد مدیریت مقابله با کرونا استان کهگیلویه و بویر احمد، گفت: تلاش مسئولان و کارگزاران رفاه و آسایش و رضایتمندی مردم است، اما اولویت اصلی دولت حفظ جان و سلامت شهروندان است، لذا همه باید دستورالعملهای بهداشتی را با جدیت و دقیق رعایت کنند تا دولت مجبور به اعمال محدودیتهای نشود.
وی با اشاره به ابلاغ الزامی شدن استفاده از ماسک در مکانهای عمومی از ۱۵ تیرماه از سوی ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا، افزود: انتظار داریم شهروندان در هنگام حضور در سطح شهرها و استفاده از وسایل نقلیه عمومی، حضور در ادارات و مراکز عمومی این موضوع را دقیق رعایت کنند.
امیری با اشاره به دغدغه رییس جمموری درباره آموزش خاطرنشان کرد: رییس جمهوری همواره توجه خاصی به دانش آموزان و دانشجویان دارند و خیلی از مواقع در جلسات هیئت دولت درباره نحوه بازگشایی مدارس و دانشگاهها در سال تحصیلی صحبت و تاکید میکند که مسئولان مدارس و دانشگاهها برای سال تحصیلی به شکلی برنامهریزی کنند که دانشجویان و دانش آموزان با عقبماندگی تحصیلی مواجه نشوند و آموزش این گروههای تحصیلی با مشکل مواجه نشود.
برای مقابله با کرونا از ظرفیت سمنها استفاده شود
امیری با بیان اینکه تشکیل سازمانهای مردم نهاد در دولت تدبیر و امید با رشد فزاینده ای صورت گرفته است، گفت: در برخی مناطق از ظرفیت و همکاری سازمانهای مردم نهاد با سازمانهای دولتی استفاده شده است که البته در دوران کرونا تجربه و نتایج خوبی شکل گرفت. امیدوارم مسئولان استان از این ظرفیت بزرگ در پیشبرد امور بهرهبرداری کنند.
معاون رییس جمهوری با بیان اینکه «باید از اقشارکم درآمد و ضعیف جامعه در دوران کرونا حمایت شود»، افزود: از کسب و کارهای خرد که در این دوران دچار خسارت شدند باید حمایت کرد، دولت اعتباری برای کمک و حمایت از این اقشار تخصیص داده است اما در عین حال باید از ظرفیتهایی که در دیگر سازمانها و نهادها وجود دارد، مانند ستاد فرمان حضرت امام (ره)، کمیته امداد امام (ره) و بنیاد مستضعفان هم استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: در چند ماه متوالی آمار فوتیهای استان کهگیلویه و بویراحمد ۹ مورد بوده و چند ماه اولیه نیز ۸ نفر بود و بعد یک مورد اضافه شد، این آمار حکایت از مدیریت خوب استان در جلوگیری از بیماری کرونا دارد. در مجموع در کل کشور آمار بخاطر عدم رعایت پروتکلها پس از بازگشاییها کمی افزایش یافته است که البته این روند در حال کنترل است.
معاون پارلمانی رییس جمهوری گفت: وضعیت استان کهگیلویه و بویراحمد در مبارزه با کرونا نسبت به دیگر استانها خیلی بهتر است، اما امیدواریم با تلاش مضاعف و همکاری مردم این روند ادامه یابد. کادر درمانی کشور در دوران کرونا تجربه خوبی پیدا کرده اند، امور هم به خوبی اداره میشود اما همکاری مردم و رعایت پروتکلهای بهداشتی به کاهش شیوع و تعداد مبتلایان کمک میکند.
مقام معین در ستاد مدیریت مقابله با کرونا استان کهگیلویه و بویر احمد با بیان اینکه از مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم این استان آگاه هستیم، تصریح کرد: تشدید این مشکلات ناشی از تحریمهای ظالمانه آمریکا و رییس جمهوری غیرقابل پیشبینی حاکم بر کاخ سفید است، لذا با تلاش مضاعف کسب رضایتمندی مردم در این دوره که فشار اقتصادی با بیماری کرونا توامان شده است، بسیار مهم است.
معاون رییس جمهوری با قدردانی از سعه صدر مردم و تلاش مسئولان دستگاه ها و کادر درمانی استان کهگیلویه و بویر احمد گفت: امیدواریم امور به نحوی سازماندهی شود که دولت مجبور به بازگرداندن محدودیتها نشود و از طرفی شاهد کاهش تعداد مبتلایان و رفع این بیماری در کشور و نیز کل دنیا باشیم.
«حسین کلانتری» استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این جلسه ضمن ارائه گزارش آماری از روند شیوع و تعداد مبتلایان و فوتیهای یک هفته اخیر و اقدامات ستاد مقابله با کرونا استان را تشریح کرد و گفت: اجباری شدن پوشیدن ماسک از ۱۵ تیر ماه را به تمام ادارات و دستگاه های دولتی در استان ابلاغ شده است و به طور دقیق بر اجرای آن نظارت داریم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: از هفته گذشته که وضعیت کرونا در استان تغییر کرده است، نظارتهای استانی در زمینه رعایت پروتکلهای بهداشتی در سطح جامعه، مراکز عمومی و دستگاههای دولتی را افزایش دادهایم و امیدواریم مردم استان مانند ماههای قبل همراهی کنند تا از افزایش شیوع این ویروس جلوگیری کنیم.
نظر شما