مهدی صیفوری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به الزامات قانونی مندرج در قوانین و مقررات مبارزه با قاچاق کالا و ارز، پیرامون حذف فیزیک بارنامه و الکترونیکی کردن اسناد حمل و نقل کالا بهوسیله ناوگان حمل و نقل باربری جاده ای افزود: از بیستم تیرماه سالجاری شرکت های حمل و نقل سراسری موظف به صدور بارنامه الکترونیکی هستند.
وی تصریح کرد: شرکت های حمل و نقل سراسری و بزرگ مقیاس هوشمند باید پس از اتمام بارنامه های کاغذی مصرف نشده خود ، نسبت به صدور الکترونیکی بارنامه های مربوطه بر اساس ضوابط ابلاغیه این سازمان اقدام کنند و تصویری از داده های بارنامه های یاد شده را به نحو مقتضی در اختیار راننده وسیله نقلیه حامل کالا قرار دهند.
صیفوری افزود: با توجه به الزامات تخصیص سوخت بر اساس پیمایش و آماده شدن بسترهای لازم برای صدور الکترونیکی بارنامه جهت وانت بارها نیز، از اول مردادماه سال جاری رانندگان وانت بارها هم مطابق دستورالعمل ابلاغی سازمان متبوع، نسبت به اخذ بارنامه الکترونیکی اقدام میکنند.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان بیان داشت: سالانه حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار برگ بارنامه توسط ۱۹۰ شرکت و موسسه حمل ونقل کالای حوزه شمال استان کرمان صادر می شود که با الکترونیکی شدن بارنامه ، علاوه بر صرفه جویی ریالی، گردش کار دریافت و حمل ونقل کالا با سهولت بیشتری انجام خواهد شد.
وی افزود: صدور اسناد حمل الکترونیکی کالا و حذف فیزیک بارنامه، آغازی بر تحول فرآیندهای مدیریت حمل و نقل کالا است که برای دستیابی به حمل و نقل دیجیتال انجام می شود مضاف بر اینکه موفقیت این طرح، همراهی تمامی دست اندرکاران بخش حمل و نقل جاده ای ازجمله رانندگان، شرکت های حمل و نقل و تشکل های صنفی ذی ربط را میطلبد.
نظر شما