حجت الاسلام سید علی علامه روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به اینکه در این شبستان حدو ۲ هزار قبر بوده و افراد مشهوری در این مکان مقدس مدفون هستند تمامی قبرها نقشه برداری شده و کارهای لازم انجام گرفته است.
وی با اشاره به انتشار اخباری در برخی رسانه ها مبنی بر محو شدن قبر پهلوان سیدحسن رزاز افزود: با احترام به همه صاحب رسانه، قبر هیچ فردی در ابن بابویه نه تنها محو و پنهان نشده بلکه بصورت ویژه رسیدگی شده است.
مدیر آستان مقدس شیخ صدوق (ره) عنوان کرد: هیچ دلیلی برای محو کردن قبور افراد وجود ندارد و اقدامات هم سطح سازی با مجوز و بر اساس قانون اجرایی می شود.
وی خاطر نشان کرد: قبور یکسان نبوده و برای عبور افراد سالمند و کودک مانع و مشکل ایجاد می کرده و این هم سطح سازی باعث تسهیل در تردد افراد می شود و این کار باعث رضایت مردم از مجموعه اوقاف شهرستان ری بوده است.
به گزارش ایرنا، شیخ صدوق از علمای شیعه در قرن چهارم هجری قمری که بزرگترین محدث و فقیه مکتب حدیثی قم به شمار میآید و حدود ۳۰۰ اثر علمی به او نسبت داده شده است، وی در سال ۳۸۱ قمری با بیش از ۷۰ سال سن درگذشت و امروزه آرامگاهش در ابن بابویه شهرری زیارتگاه مسلمانان و محل استجابت دعای مؤمنان است.
نظر شما