علی اکبر آرام روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هفت مورد از این متقاضیان در سه ماهه نخست امسال، تقاضای دریافت فرزندخوانده از این مراکز را داده اند.
وی گفت: نکته مهم در امر فرزندخواندگی، وضعیت اقتصادی خانواده متقاضی است تا آنجا که بتواند مایحتاج خود و کودک را فراهم کند چرا که معتقدیم متقاضیان نباید از جمله افراد فاقد شغل و مسکن و وامانده از تامین مایحتاج خود باشند و به هیچ عنوان معیار ما پولدار بودن خانواده متقاضی نیست و معتقدیم پول عامل خوشبختی نیست.
آرام درباره موضوع گرفتن حضانت کودکان کار از والدین بدسرپرست نیز اظهار داشت: اگر مقام قضایی تشخیص دهد که کودکی دارای پدر و مادری فاقد صلاحیت و به عبارتی بدسرپرست است می تواند از آنان سلب حضانت کند و بهزیستی هم امکان این را دارد که حضانت این کودکان را به عنوان فرزندخوانده به شخصی دیگر واگذار کند.
رییس اداره بهزیستی شیروان گفت: در سه ماهه نخست امسال، در مراکز شبه خانواده ۶ نفر پذیرش فرزندخواندگی شده، ۱۳ نفر به خانواده خود تحویل شده اند و ۲ نفر نیز به متقاضیان فرزندخواندگی تحویل داده شده اند.
آرام افزود: در بهار امسال، ۴۴ نفر از این کودکان نیز با پرداخت ماهانه یارانه، برای نگهداری به خانواده بستگان درجه اول خود سپرده شده اند و پرونده هشت نفر برای دریافت مستمری در نوبت قرار گرفته است.
شهرستان شیروان ۳ مرکز نگهداری کودکان بدسرپرست و بیسرپرست شامل شیرخوارگاه مختلط حضرت فاطمه(س)، مرکز پسرانه امام رضا(ع) و مرکز دخترانه حضرت زینب(س) دارد.
نظر شما