ناصر فخر موحدی ظهر سهشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: بر اساس برنامهای مدون و جدول زمانبندی اعلامی مقرر شد مدیران و مسوولان همه دستگاههای اجرایی با حضور در مرکز فعالیت سامانه سامد در ساختمان استانداری خراسان رضوی به صورت برخط (آنلاین)، حضوری و مستقیم پاسخگوی پرسشها و درخواستهای شهروندان خراسانی از همه نقاط این استان باشند.
وی به تاکیدات مکرر رییس جمهوری بر ارتباط بیشتر و اثربخش مدیران با مردم و رسیدگی مناسب به درخواستها و مشکلات آنان اشاره و بیان کرد: به منظور ارتقای رضایتمندی عمومی و ایجاد روحیه امید و نشاط در جامعه، پس از اطلاعرسانی گسترده و بهنگام از طریق عموم رسانهها در سطح خراسان رضوی، مدیرانکل دستگاههای اجرایی و فرمانداران که مخاطب بیشترین درخواستهای مردم از طریق "سامانه سامد" هستند با حضور بیواسطه و مستقیم در مقابل شهروندان نظرات، درخواستها، شکایات، انتقادات و پیشنهادات آنان را شنیده و پاسخ میدهند.
مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری خراسان رضوی افزود: امروز ۱۷ تیر ماه در همین چارچوب فرمانداران شهرستانهای تربتحیدریه، سبزوار و نیشابور که هر سه معاون استاندار نیز هستند با حضور چند ساعته در محل استقرار سامانه سامد در مشهد به ۲۳۹ مورد تماس تلفنی مردم پاسخ دادند.
وی ادامه داد: ۷۶ مورد از مجموع این تماسهای مردمی با فرمانداران شهرستانهای تربتحیدریه، سبزوار و نیشابور در سامانه سامد ثبت و برای پیگیری فوری به مبادی مسوول ذیربط ارجاع داده شد.
فخر موحدی مهمترین موضوعات تماسهای امروز شهروندان ساکن در شهرستانهای شهرستانهای تربتحیدریه، سبزوار و نیشابور را درخواست پیگیری مشکلات روستایی و شهری، موارد شکایت از دهیاریها، رسیدگی به وضعیت جادههای شهری و روستایی، رسیدگی به مشکلات کسب و کار و همچنین شکایت از عملکرد برخی از ادارات اعلام و بیان کرد: سعی بر آن است تا به منظور کسب رضایت مردم، هر هفته حداقل یکی از مدیرانکل استانی و یا یکی از فرمانداران شهرستانهای خراسان رضوی با حضور در محل استقرار "سامانه ارتباط مردم و دولت" بطور مستقیم و فوری پاسخگوی مردم باشند.
فرماندار سبزوار هم در حاشیه برنامه پاسخگویی امروز از سلسله نشستهای مستمر سامانه سامد، به خبرنگار ایرنا گفت: مسائل مربوط به مدیریت شهری، امور روستایی، احداث مسکن در مناطق روستایی و مشکلات جادهها و راههای مواصلاتی شهرستان از موارد مهمی بود که در این ارتباطات تلفنی مطرح شد.
احمد برادران افزود: همچنین برخی از شهروندان در حوزه کسب و کار و اشتغال درخواستهایی داشتند.
مرکز شهرستان ۳۰۶ هزار نفری سبزوار در فاصله ۲۳۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است. ۷۸ هزار نفر از جمعیت سبزوار در ۲۲۲ روستای این شهرستان سکونت دارند. سبزوار مرکب از سه بخش "مرکزی، ششتمد و روداب" است.
فرماندار نیشابور هم در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این برنامه بیشترین مواردی که از سوی شهروندان مطرح شد در حوزه خدمات شهری بود که این موارد برای پیگیری بعدی به شهرداری نیشابور منتقل خواهد شد.
علیرضا قامتی افزود: تعدادی از شهروندان هم مسائلی در بخش مسکن روستایی داشتند و تعدادی از دانشجویان هم در خصوص اشتغال و درخواست کار تماس گرفتند.
مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در فاصله ۱۲۲ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد. این شهرستان مرکب از چهار بخش "مرکزی، زبرخان، سرولایت و میان جلگه" ۴۳۱ روستا دارد. ۱۶۳ هزار نفر از جمعیت نیشابور ساکن روستاها هستند.
نظام اداری دولتی در استان شش میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی شامل ۱۰۶ دستگاه اجرایی با ۱۵۲ هزار کارمند است.
۵۱ درصد کارکنان این دستگاهها مرد و بقیه زن هستند. شیوه استخدامی ۷۵ درصد از کارمندان نهادهای دولتی در خراسان رضوی "رسمی"، ۱۱ درصد "پیمانی" و چهار درصد "قراردادی" است.
استان خراسان رضوی با وسعت ۱۱۸ هزار و ۸۵۱ کیلومترمربع (معادل ۱۱ میلیون و ۷۴۰ هزار و ۶۵۹ هکتار) وسعت که هفت درصد مساحت کل کشور را شامل میشود ۳۰ شهرستان، ۷۷ شهر، ۷۰ بخش و دو هزار و ۵۴۰ روستا دارد. همچنین ۷۷ شهرداری و دو هزار و ۴۳۴ دهیاری در سطح این استان فعال هستند.
نظر شما