فردین حسین زاده روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا ایرنا گفت: این بیماری ویروسی به عنوان مشترک بین انسان و دام از طریق تماس با کنه، خون یا ترشحات لاشه و گوشت دام آلوده منتقل می شود و به واسطه زمان فعالیت عامل انتقال دهنده این بیماری ،بیشتر در فصل گرما شیوع می یابد.
وی درباره راههای پیشگیری از این بیماری افزود: دامپزشکی راهکارهای مناسب پیشگیری از این بیماری را در دستور کار دارد که توزیع سم رایگان ضدکنه برای استفاده در دامداری ها در تمام ایام سال، بازرسی های دقیق میدانی و برخورد قضایی با عوامل کشتار غیرمجاز دام از جمله اقدامات است.
همچنین ابلاغ و الزام رعایت پروتکل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کل کشور به کشتارگاه ها مبنی بر معاینه دقیق پیش از ذبح دام توسط دکتر دامپزشک مقیم در کشتارگاه و نگهداری لاشه ها در پیش سرد کشتارگاه به مدت حداقل ۲۴ ساعت به منظور از بین رفتن آلودگی احتمالی، از دیگر فعالیت ها به شمار می رود.
وی همچنین از مردم خواست نه فرآوردهای خام دامی را از مراکز عرضه معتبر تامین و هنگام خرید گوشت قرمز به برچسب درج شده مخصوص کشتارگاه بروی لاشه گوشت دقت نمایند.
نظر شما