به گزارش تارنمای فروبس، دانشگاه هاروارد اعلام کرد که همه کلاس های کارشناسی خود را در پاییز امسال به صورت آنلاین برگزار می کند و فقط از ۴۰ درصد دانشجویانش برای حضور در محیط دانشگاه دعوت خواهد کرد.
به گزارش تارنمای فوربس، همه دانشجویان سال اولی دانشگاه هاروارد که یک هزار و ۶۵۰ نفر هستند می توانند با شروع شدن دوره تحصیلی خود از ۲ سپتامبر در خوابگاه دانشجویی خود بمانند و در کلاس های مجازی شرکت کنند ولی اجازه ندارند در کلاس ها حضور فیزیکی داشته باشند.
شیوع ویروس کرونا دانشگاه ها را وادار کرده طرح هایی را برای حفاظت از جان دانشجویان و اساتید از کووید-۱۹ اجرا کنند. از آموزش آنلاین گرفته تا محدود کردن ظرفیت حضور دانشجویان در دانشگاه ها از جمله برنامه های هاروارد و دانشگاه پرینستون برای ترم جدید تحصیلی است.
سی ان ان گزارش داده علاوه بر دانشگاه های هاروارد و پرینستون، دانشگاه ییل آمریکا کار آموزشی را در ترم پاییز بدون دانشجویان سال دومی و بدون دانشجویان سال اولی در فصل بهار شروع می کند.
دانشگاه پرینستون از دانشجویان کارشناسی با ظرفیت کمتری در فصل پاییز استقبال می کند و تخفیف ۱۰ درصدی برای شهریه امسال در نظر گرفته است.
هر دو دانشگاه اعلام کرده اند تست کرونا برای همه دانشجویانی که اجازه دارند به دانشگاه برگردند ضروری است و در همه دوره تحصیل به طور مداوم از آنها آزمایش گرفته می شود.
هاروارد فاصله اجتماعی و تدابیر قرنطینه در خوابگاه ها را اجرا خواهد کرد و هر فردی که قصد ورود به محیط دانشگاه پرینستون را دارد باید ماسک بپوشد.
تدابیر کرونایی فقط مخصوص این دو دانشگاه نیست و بسیاری از دانشگاه های سراسر جهان با تغییر در نحوه تشکیل کلاس های خود تلاش می کنند آموزش مجازی و از راه دور را در دوران شیوع این همه گیری تجربه کنند.
در آمریکا دانشگاه واشنگتن اعلام کرده بود که ترم بهار را به صورت کامل مجازی برگزار می کند و اگر لازم باشد این رویه در ترم تابستان و پاییز ادامه می یابد.
دانشگاه بوستون در ایالت ماساچوست آمریکا همه کلاس های حضوری خود را در ترم تابستان تعطیل و به صورت آنلاین برگزار می کند.
دانشگاه میشیگان، ترم بهار و تابستان با روشهای جایگزین و بدون برگزاری جلسههای حضوری پیگیری خواهند شد.
دانشگاه آکسفورد انگلیس در اطلاعیهای اعلام کرد که کلاسهای خود را تعلیق خواهد کرد و تا هر زمان که ممکن باشد، تدریس و آموزش به شکل آنلاین دنبال میشوند.
بر اساس گزارش کالج سلطنتی لندن در انگلیس تمامی کلاسهای ترم تابستان این دانشگاه بصورت مجازی برگزار میشوند. همچنین دانشجویان مهمان که به کشورهای خود بازگشتهاند نیز میتوانند از آموزشهای مجازی استفاده کنند و مشکلی در گذارندن ترم خود نخواهند داشت.
دانشگاه تورنتو، کانادا همه کلاسها و امتحانات حضوری این دانشگاه را از ۱۶ مارس تا پایان بهار لغو کرده و اعلام کرده بود که آموزش با روشهای جایگزی صورت میگیرد.
دانشگاه هلسینکی، فنلاند در اطلاعیه ضمن تعلیق کلاس های آموزشی خود در ترم بهار اعلام کرده که قصد دارد اعتبار تحصیلات تکمیلی دانشجویان را تا پایان دوره پاییز ۲۰۲۰ تمدید کند.
دانشگاه ملبورن، استرالیا علاوه بر برگزاری کلاس ها به صورت آنلاین همچنین اعلام کرده که ترم دوم (ژوئیه - اکتبر) (ترم پاییز) خود را با یک هفته تاخیر آغاز میکند.
دانشگاه کیوتو، ژاپن اعلام کرده که کلاسهای دانشجویان کاملا بصورت آنلاین دنبال خواهند شد تا اختلالی در روند آموزشی آنها ایجاد نشود.
ویروس کرونا موسوم به « کوید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
طبق آخرین امار کرونا تاکنون بیش از ۱۱ میلیون نفر را در جهان مبتلا کرده است که از این تعداد ۵۴۶ هزار و ۶۲۲ نفر باخته اند.
با وجود روند افزایشی شیوع ویروس در آمریکا دونالد ترامپ رییس جمهوری این کشور خواستار بازگشایی مدارس به روال عادی از پاییز شده است، بسیاری از ایالتها در مواجهه با رشد دوباره مبتلایان به کرونا، محدودیتها را کاهش ندادهاند.
نظر شما