دکتر جمشید محمدی روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان فزود: در نسخه نویسی الکترونیک بیمار با مراجعه به پزشک نیازی به دفترچه ندارد و فقط با ارایه کد ملی خود هویت بیمار و پوشش بیمه ای او تایید شده و همپوشانی بیمهای بیمار کنترل می شود و با تایید این موارد شناسه رهگیری تولید و جایگزین دفترچه می گردد.
وی اظهار داشت: در این طرح پزشکان طرف قرارداد با بیمه سلامت به صورت الکترونیکی وارد سامانه مربوطه شده و با ارایه کد رهگیری به بیمه شده برای او نسخه تجویز می کنند با این کار بیمار برای دریافت خدمات دارو به داورخانه و یا مراکز رادیولوژی، آزمایشگاهی و یا پاراکلینیک ها مراجعه و براساس نسخه تجویز شده، خدمات دریافت می کند.
وی با بیان اینکه با انجام نسخه نویسی الکترونیک در مطب بیمار متناسب با تجویز به هر جایی که لازم است مراجعه و با شناسه رهگیری روند درمانی را انجام می دهد، خاطر نشان کرد: هم اکنون از ۳۴۰ داروخانه طرف قرارداد با بیمه سلامت استان گیلان حدود ۸۵ درصد و از ۶۰ رادیولوژی ۹۰ درصد وارد طرح نسخه پیچی الکترونیکی شده اند.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان با اشاره به اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی از سال گذشته و شتاب آن در سال جاری اظهار داشت: از ابتدای اجرای نسخه نویسی الکترونیکی در استان تاکنون افزون بر ۱۵۰ هزار نسخه الکترونیکی صادر شده که از این میزان بیش از ۳۶ هزار مورد آن مربوط به تیرماه جاری است.
وی با بیان اینکه طرح کشوری نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک باید در تمامی مطب ها و مراکز طرف قرارداد با بیمه سلامت گیلان اجرایی شود، اضافه کرد: این طرح الکترونیکی نقش مهمی در کمک به ارایه خدمات بهتر و سهل تر به بیمه شدگان دارد ضمن اینکه پرداختی ها به مجموعه ها و پزشکان طرف قرارداد به موقع، منظم تر و سریع تر انجام می گیرد.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان با اشاره به حذف کاغذ و دفترچه به عنوان یکی از فواید نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک خاطر نشان کرد: با این اقدام بیمه شده دیگر دغدغه ای با عنوان حفظ و نگهداری، تمدید یا تعویض دفترچه بیمه ندارد.
وی بیان داشت: هم اکنون بیمه سلامت گیلان در اجرای نسخه نویسی الکترونیک از رتبه سوم و نسخه پیچی الکترونیک رتبه ششم کشوری برخوردار است.
بر اساس آخرین آمار یک میلیون و ۲۲۸ هزار و ۱۰۴ نفر در استان گیلان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
نظر شما