«سیدمحمد حسینی» روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: الکترونیکی شدن خدمات بیمهای در استان، از جمله مراحل نسخهنویسی و نسخهپیچی به سرعت در حال انجام است.
وی با بیان اینکه استان تهران تعداد بالایی از موسسههای کشوری در بخش بیمه سلامت را به خود اختصاص داده است، خاطر نشان کرد: ۶۵ درصد پزشکان و ۵۵ درصد داروخانهها به ترتیب در زمینه نسخهپیچی و نسخهنویسی تحت پوشش بیمه سلامت هستند که این میزان تا پایان آبان ماه تکمیل خواهد شد.
به گفته مدیرکل بیمه سلامت استان تهران، در نظر است تا پایان آذرماه ۸۰ درصد پزشکان به بیمه سلامت افزوده شوند.
دفترچه بیمه سلامت تا ۳۱ فرودین ۱۴۰۰ اعتبار دارد
حسینی درباره دفترچه های بیمه سلامت شهروندان که نیاز به تمدید اعتبار داشتند، گفت: بیمه شدگان میتوانند تا ۳۱ فرودین ماه سال آینده ازخدمات درمانی طرف قرارداد این مرکز بهداشتی برخوردار شوند.
مدیرکل بیمه سلامت استان تهران تصریح کرد: این اقدام در راستای کاهش بیماری کرونا در صورت تردد شهروندان به مراکز تمدید دفترچه صورت میگیرد.
وی از تقلیل یافتن زمان وصول رسیدگی به موارد پزشکی شهروندان از طریق ارزیابی پستی خبرداد و گفت: این اقدام توانسته رسیدگی به برگه های پزشکی که یک هفته و گاه تا یک ماه وقت میبرد را به ۲۴ ساعت کاهش دهد.
حسینی ادامه داد: از دیگر رویکردهای این نهاد درمانی، نسخهنویسی پزشکان عمومی برای انجام سی تی اسکن برای بیماران کرونایی بود که پیشتر این موضوع معمول نبود.
گفتنی است سوم تا ۹ آبان ماه، هفته بیمه سلامت نام داشت که طی آن برنامه ها و تصمیمات گرفته یا اجرایی شدند.
به گزارش ایرنا، ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت استان تهران هستند.
همچنین ۲ هزار و ۷۰۰ داروخانه در سطح استان تهران وجود دارد که بیمه سلامت با ۲ هزار و ۴۰۰ داروخانه قرارداد دارد و به عبارتی می توان گفت برای سهولت بیماران تحت پوشش بیمه سلامت با بیش از ۸۰ درصد داروخانه های استان قرارداد دارد و به نوعی این داروخانهها متعهد به تامین نیازهای دارویی بیماران در فهرست بیمه سلامت هستند.
نظر شما