آیتالله سید محمد حسینی شاهرودی عصر چهارشنبه در نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان که با محوریت حجاب و عفاف برگزار شد، اظهار داشت: کارهای زیادی در حوزه فرهنگی صورت گرفته اما در بخش انسانسازی و تربیت نسل کمتر کار شده که نیاز به توجه بیشتری به این حوزه است.
وی ضمن تاکید بر اجرای درست کارهای فرهنگی بویژه در بخش عفاف و حجاب افزود: دین با زور و اجبار پیش نمیرود بلکه با درک، فهم و منطق گسترش مییابد و این فعالیت در حوزه فرهنگ و تبلیغ را با اهمیتتر میکند.
آیتالله حسینی شاهرودی با بیان اینکه جنگ تمدن اسلامی و مادی است که دشمنان احساس میکنند تحمل آنها در مقابل این تمدن کم شده است، اضافه کرد: دشمنان تلاش میکنند همانطور که با سست شدن حجاب مسیحیت در غرب مردم بیحجاب شدند این روند را در جامعه ما نیز پیاده کند.
وی با اشاره به دوگانگی که تلاش میشود در مورد حجاب ایجاد شود، یادآور شد: دیدگاهی که میخواهد با نوع لباس پوشیدن خود را به دیگران نشان دهد با فرهنگ حجاب که از حجب و حیا میآید در تضاد است.
نماینده ولی در کردستان تاکید کرد: باید موضوعات را جدیتر بگیریم و همه دست بدست هم دهیم و در راستای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بیش از پیش تلاش کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان هم در این نشست اظهار داشت: دستگاهها از ظرفیت و تواناییهای خود در حوزه فرهنگسازی و ترویج حجاب باید بیشتر بهره ببرند.
حسین خوش اقبال افزود: برنامهریزی مدون، جامع و متناسب با شرایط امروز جامعه برای ترویج و تعمیق اهمیت حجاب و عفاف ضروری است و در این راستا نیاز به توجه قانونگذاران هم وجود دارد تا خلاهای موجود پر شود.
وی با بیان اینکه نباید در مورد وضعیت حجاب در جامعه ناامیدانه صحبت کرد، یادآور شد: ۴۰ سال از انقلاب اسلامی می گذرد و همه از ابتدا تا امروز با انقلاب پیش آمدهایم اما برخی سیاهنماییها با واقعیتها همخوانی ندارد.
معاون استاندار کردستان با اشاره به اینکه باید در هر ایستگاه قطار انقلاب افراد بیشتری سوار شوند، اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب هم از رویشها صحبت میکنند که نشاندهنده روی دادن اتفافات بزرگ است.
خوش اقبال با تاکید بر نظارت جدی مدیران در ادارات و بزرگان خانوادهها بر لزوم رعایت حجاب و عفاف در جامعه گفت: اگر هر کدام از ما از خانوادههای خود شروع کنیم فرهنگ حجاب در جامعه گسترش پیدا کرده و نهادینه خواهد شد.
وی با بیان اینکه شرایط امروز جامعه ما از لحاظ اقتصادی، معیشتی، گرفتاری و تنگناها مطلوب نیست، افزود: اگر سنجیدهتر عمل نکنیم ممکن است این شرایط حادتر شود لذا باید به شیوهای عمل کنیم که کارهای خوب نظام و خدمات دولت بیش از پیش برای مردم بیان شود و با این کار زمینه را برای افزایش سطح اعتماد و امید در جامعه فراهم سازیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان هم در این نشست گفت: برای ترویج حجاب نیاز به برنامههای فرهنگی دراز مدت وجود دارد و کارهای سلبی جواب نمیدهد بنابراین نیاز به انجام کارهای ایجابی در حوزه فرهنگ هستیم.
محمود اللهمرادی با اشاره به اینکه ضروری است دست بدست هم دهیم تا فرهنگ حجاب را در جامعه گسترش یابد، افزود: اقدامات متعدد فرهنگی انجام میشود که مرتبط نیستند و انسجام فرهنگی در میان برنامهها وجود ندارد در حالیکه هر بخشی و دستگاهی در توان خود اقداماتی گذرا و موقتی انجام میدهد که باید منسجم و درازمدت باشد.
وی یادآور شد: شورای عالی انقلاب فرهنگی که بالاترین مرجع تصمیمگیری در این زمینه است وظایفی برای دستگاههای متولی مشخص کرده که ضروری است همه ادارات، اعم از نظارتی و اجرایی به وظایف خود در این ارتباط عمل کنند.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان هم گفت: ویروس بیعفتی و بیغیرتی از ویروس کرونا خطرناکتر است اما متولی خاصی در کشور برای حجاب و عفاف وجود ندارد.
حجت الاسلام سیدمحمد سادات با اشاره به اینکه این فریضه الهی در جامعه بسیار مظلوم است، اظهار داشت: باید قوه عاقلهای برای تصمیمگیری و تصمیمسازی در مورد حجاب در کشور ایجاد شود.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان هم در این نشست گفت: ٧۵ مورد بازرسی از مراکز دولتی در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب صورت گرفت تا وضعیت حجاب کارکنان را مورد ارزیابی قرار دهیم که در این ارتباط هشت دستگاه هم مورد تقدیر قرار گرفتند.
فرانک قدسی با بیان اینکه حجاب امری ذاتی و فطری است و نمیتوان با بخشنامه آن را اجرا کرد بنابراین کار فرهنگی در این زمینه اهمیت دارد، افزود: دقیق نبودن در برنامهریزیها و افراط و تفریطها بر کاهش موفقیتها در حوزه ترویج حجاب اثر گذاشته است چون در برنامهریزیها مداومت و استمرار نداشتهایم و به تکرار برنامههای گذشته بدون بهروز کردن آن پرداختهایم.
نظر شما