برنامه های فرهنگی قم باید با توجه به شیوع کرونا زمینه ساز تغییر سبک زندگی مردم شود

قم - ایرنا - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم ، آشنایی مردم با سبک زندگی جدید در ایام کرونا را امری اجتناب ناپذیر توصیف کرد و گفت: برنامه های فرهنگی این استان باید به گونه ای طرح ریزی شود که تغییر سبک زندگی جامعه را در پی داشته باشد.

سید موسی حسینی کاشانی عصر عصر چهارشنبه در یکصد و نودمین جلسه شورای فرهنگ عمومی قم در تالار شهید آوینی  ، همکاری دستگاه‌های فرهنگی قم در استفاده مشترک از شبکه های اجتماعی را نیز از دیگر موضوع های پیشنهادی برشمرد و اظهار داشت: هر یک از نهادهای فرهنگی مانند شهرداری، آستان حضرت معصومه(س)و آستان مسجد جمکران به لحاظ فرهنگی ظرفیت‌هایی را ایجاد کردند که باید ضمن تعامل با دیگر مجموعه ها زمینه بهره بردن از آن را فراهم کنند.

 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم عصر چهارشنبه در یکصد و نودمین جلسه شورای فرهنگ عمومی قم در تالار شهید آوینی اداره کل ارشاد قم، اظهار داشت: خیلی از برنامه هایی که تا قبل از شیوع کرونا در ذهن مسئولان فرهنگی بود، برگزاری آنها در شرایط فعلی غیر ممکن می باشد.

وی  بیان داشت: بنابراین رویکرد برنامه‌ها باید به سمتی سوق پیدا کند، که از ظرفیت‌های که در اختیار داریم، بهترین استفاده را داشته باشیم.

مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی قم با بیان اینکه شیوه اجرای برنامه‌های فرهنگی در دوران کرونا شامل ۱۷ موضوع پیشنهادی می‌باشد، ضمن اشاره به برخی از آنها گفت: در ایام کرونا دوره ها و کارگاه های آموزشی استان باید به صورت مجازی برگزار شود.

حسینی کاشانی برگزاری مسابقه های فرهنگی اجتماعی به صورت مجازی را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: مسابقه های شعرخوانی، کتاب خوانی و قصه گویی نیز بخشی از این برنامه های مورد نظر به شمار می‌آید.

وی  برگزاری کمپین های فرهنگی اجتماعی به شکل مجازی را نیز از جمله موارد پیشنهادی به دستگاه های فرهنگی این استان برای اجرا در دوران کرونا ذکر کرد و گفت: تولید محتوای فرهنگی و اطلاع رسانی نیز باید مورد توجه قرار گیرد، که در این زمینه عملکرد حوزه های علمیه جای قدردانی بسیار دارد.

وی با اشاره به برگزاری منبر مجازی به عنوان یکی دیگر از موضوع های پیشنهادی گفت: اداره تبلیغات اسلامی قم این رویکرد را دنبال کرد و با استقبال خوبی نیز مواجه شد.

مدیرکل ارشاد قم با تاکید بر تولید نشریه ها و ویژه نامه‌های مجازی افزود: در ایام کرونا مواردی از قبیل تبلیغات محیطی با محتوای آموزشی و ترویج فرهنگ کتابخوانی و استفاده از کتاب های الکترونیک و خلاصه نویسی و برداشت از آن برای استفاده در فضای مجازی نیز باید مورد اهتمام جدی باشد.

حسینی کاشانی با اشاره به تولید آثار هنری مانند نمایش خانگی و تله تئاتر جهت پخش و انتشار در فضای مجازی خاطرنشان کرد: در حال حاضر با صدا و سیمای استان جهت هدایت تولیدهای نمایشی به این سمت وارد مذاکره شدیم.

وی با اشاره به برگزاری نشست‌ها و محافل علمی و فرهنگی به صورت ویدیو کنفرانس و همچنین خدمات مشاوره ای به صورت تلفنی و مجازی تصریح کرد: با توجه به محدودیت های موجود ناشی از شیوع کرونا، اگر برنامه های فرهنگی در چارچوب مطالب پیشنهادی فوق شکل بگیرد، دیگر شاهد برگزاری همایش ها و تجمع های غیرضروری نخواهیم بود، از این رو علاوه بر تداوم برنامه های فرهنگی و جلوگیری از توقف آن، به مجموعه بهداشت و درمان نیز کمک زیادی صورت می گیرد.

یکصد و نودمین جلسه شورای فرهنگی عمومی قم به ریاست آیت الله سید محمد سعیدی نماینده ولی فقیه در قم و همچنین تعدادی از مدیران استانی برگزار و طی آن ۱۷ پیشنهاد جهت اجرای برنامه های فرهنگی توسط نهادهای فرهنگی این استان در ایام شیوع کرونا به تصویب رسید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha