۱۶۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تحصیل می‌کنند

کرمانشاه - ایرنا- رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام اینکه در دانشکده پزشکی کرمانشاه هزار و ۶۰۰ دانشجو مشغول تحصیل هستند، گفت: از این تعداد بیش از ۱۶۰ نفر آنها دانشجوی بین الملل هستند که آمار قابل قبولی در سطح کشور است.

دکتر «بابک صیاد» چهارشنبه شب در نشست مسوُولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور دکتر حقدوست معاون آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سرسرای اجتماعات این دانشگاه، افزود: از حدود ۵۰ دانشکده پزشکی در کشور فقط هفت دانشکده گواهی تایید صلاحیت دوره پزشکی عمومی به مدت ۲ سال دریافت کرده است که دانشکده پزشکی کرمانشاه جزء این هفت دانشکده است.

او گفت: رسالت دانشکده پزشکی پرورش دانشجوی خوب و توانمند است که با تلاش و همت فراوان در دانشکده پزشکی کرمانشاه به این مهم  دست یافته‌ایم. 

رئیس دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه نیز در ادامه این نشست گفت: این دانشکده در سال ۱۳۸۶ مجوز گرفته و در سال ۱۳۸۸ موفق به پذیرش دانشجو شده است.

دکتر «علی پورمتعبد» افزود: راه‌اندازی دوره تخصصی سه رشته  ارتودنسی، پروتزهای دندانی و جراحی فک و صورت از مهمترین برنامه‌های این دانشکده در آینده است.

 معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در ادامه گفت: گروه اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با داشتن ۶عضو هیات علمی و یک عضو مدعو و دانش آموخته سه دوره ارشد اپیدمیولوژی متقاضی راه اندازی دوره دکترای اپیدمیولوژی است.

دکتر «فرید نجفی» افزود: در این دانشگاه علاوه بر کوهورت روانسر مراکزی چون مرکز کارآزمایی بالینی ، مرکز سیستماتیک و ثبت بیماریهای متعدد راه اندازی شده که می تواند پشتوانه راه اندازی دوره  دکترای اپیدمیولوژی در این دانشگاه باشد.

 دکتر جلالی عضو هیات علمی دانشکده  پرستاری مامایی نیز با بیان اینکه این دانشکده بیش از نیم قرن در استان  فعالیت دارد و در طول این مدت افتخارات فراوانی کسب کرده است، گفت: این دانشکده در سال ۱۳۹۸ موفق به کسب رتبه اول پرستاری در کشور شده است.

رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه نیز در ادامه گفت: دانشکده تغذیه از نوپاترین دانشکده های کرمانشاه است که در سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را با سه عضو هیئت علمی آغاز کرد و اکنون ۱۵ عضو هیات علمی دارد.

دکتر «احسان صادقی» افزود: در راستای اهداف بلند مدت در این دانشکده از همان ابتدا به توسعه زیرساخت‌های کمی و کیفی توجه ویژه‌ای شده است که مهمترین این اهداف تبدیل شدن به قطب تغذیه و صنایع غذایی کشور است.

او گفت: مهمترین درخواست این دانشکده راه اندازی Ph.D (دکترای تخصصی) علوم تغذیه و راه اندازی دکترای تخصصی ایمنی مواد غذایی است.

دکتر ایزدی، رئیس مرکز توسعه ی مطالعات و آموزش پزشکی نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه حضور معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قطعا منشا خیر برای دانشگاه علوم پزشکی  کرمانشاه است، گفت: کمک به ارتقاء زیرساخت‌های دانشکده‌ها و به ویژه زیرساخت‌های مجازی دانشگاه از درخواست‌های مهم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است.

دکتر «سوسن حیدرپور» معاون آموزشی دانشکده پرستاری مامایی کرمانشاه نیز در ادامه گفت: این دانشکده دارای نیروهای توانمند و باتجربه‌ای است اما تاکنون در خصوص ادامه تحصیل دانش آموختگان رشته‌های مامایی و بهداشت باروری در استان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا اقدامی صورت نگرفته و این دانشکده خواستار فراهم شدن شرایط ادامه تحصیل در این مقاطع است.

حجت الاسلام «علی افشار» مسئول نمایندگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در پایان این نشست گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ثابت کرده که لیاقت و ظرفیت شکوفا ساختن و توانمندسازی استعدادهای فرزندان  ایران اسلامی را دارد و امیدواریم که فرصت و امکانات بیشتری در اختیار مسئولان این دانشگاه برای بهره‌گیری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در راستای ارتقاء کمی و کیفی دانشگاه قرار گیرد.

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.

دانشکده پزشکی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت.

این دانشگاه هم اکنون دارای هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌ها است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.

۱۱۶ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.