امیرارجمند روز جمعه در جمع خبرنگاران افزود: یکی از راههای حمایت از توسعه اقتصادی روستاها، حمایت از محصول محوری در روستا و جلب مشارکت اهالی برای گرایش به شغل مشترک به منظور کسب درآمد و ثروت بیشتر و گسترش مزیت های روستا است.
و ی ادامه داد: در این راستا با همکاری اداره کل میراث فرهنگی و صندوق کارآفرینی امید زنجان طرح یک روستا یک محصول و طرح روستای بدون بیکار در ۴۰ روستای این استان اجرا می شود.
ارجمند گفت: برخی ظرفیت ها و توانمندی های روستایی از جمله چاقوسازی، البسه محلی، گلیم بافی، سرمه دوزی، حصیر بافی، جاجیم بافی، گیوه بافی، گلیم بافی، مسگری، سفالگری شناسایی شده و با ارائه طرح ازسوی متقاضیان، حمایت های مالی لازم از آنها انجام می شود.
وی افزود: اجرای طرح یک روستا یک محصول در یک روستای شهرستان سلطانیه، ۶ روستای شهرستان ایجرود، ۳روستای ماهنشان، ۴روستای شهرستان زنجان، ۲روستای شهرستان طارم، یک روستای شهرستان خدابنده، ۳روستای شهرستان ابهر و طرح روستای بدون بیکار در ۶ روستای شهرستان ایجرود، ۳روستای ماهنشان، ۱۰روستای شهرستان طارم و یک روستای شهرستان ابهر انجام می شود.
ارجمند تصریح کرد: در این طرح تلاش داریم افراد در سنین ۱۸ تا ۵۵ سال که میتوانند در تولید نقش آفرینی کنند را شناسایی و چنانچه مهارتی داشته باشند برای شروع کسب و کار تسهیلات دهیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان تاکید کرد: اجرای طرح روستای بدون بیکار و طرح یک روستا یک محصول از جمله راهبردهای دولت در سال های اخیر برای بهبود معیشت و زندگی مردم مناطق روستایی و عشایری در استاناست.
نظر شما