بیمارستان رضوی مشهد ۷۳میلیارد ریال به بیماران نیازمند کمک کرد

مشهد- ایرنا- مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد گفت: این بیمارستان از یک سال گذشته تاکنون بیش از ۷۳ میلیارد ریال به بیماران کم‌بضاعت و نیازمند کمک کرده است.

به گزارش روز پنجشنبه آستان قدس رضوی، دکتر محسن محور افزود: بیماران کم‌بضاعت نیازمند خدمات انحصاری این مرکز توسط واحد مددکاری مورد حمایت قرار می‌گیرند. 

وی ادامه داد: این مرکز بااینکه یک سازمان خصوصی است و باید خودگردان باشد، هزینه‌های هنگفتی را در واحد مددکاری متقبل می‌شود و تاکنون کمک مددکاری و ارائه تخفیف به بیماران بی‌بضاعت و کم‌بضاعت برای دریافت خدمات انحصاری این مرکز درمانی انجام گرفته که یکی از افتخارات بیمارستان رضوی است.

مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد گفت: افراد کم‌بضاعت مانند افراد زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و معرفی‌شدگان از سوی بنیاد کرامت آستان قدس رضوی از خدمات و حمایت‌های ویژه در این مرکز درمانی برخوردار می‌شوند.

وی افزود: خدمات بیمارستان رضوی به دو قسمت عمومی و تخصصی تقسیم‌بندی می‌شود که خدمات عمومی این مرکز درمانی همانند سایر مراکز درمانی شهر و در سطح پیشرفته با حضور پزشکان و متخصصان عالی‌رتبه ارائه می‌شود و برخی از خدمات تخصصی نیز که در این مرکز انجام می‌شود بسیار پیشرفته و خاص هستند بطوریکه در همه مراکز ارائه نمی‌شوند.

دکتر محور ادامه داد: امروزه موضوع بهداشت و سلامت به یکی از مهمترین نیازهای بشر تبدیل شده به طوری که اساسی‌ترین شاخص پیشرفت یک کشور را از میزان سرانه سلامت آن محک می‌زنند.

وی گفت: در شرایط کنونی که همگی با ویروس کرونا درگیر هستیم، مؤسسات و مراکز درمانی و بیمارستان‌ها جبهه‌های مبارزه تلقی می‌شوند.

مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد افزود: از دیگر فعالیت‌های این مجموعه باید به اهدای محموله حاوی پمپ انفوزیون و پمپ سرنگ به دانشگاه علوم پزشکی مشهد و نیز پذیرش و رسیدگی فوری بیماران مبتلا به سکته مغزی طبق انعقاد تفاهم‌نامه با این دانشگاه از ابتدای سال جاری و در اوج شیوع ویروس کرونا اشاره کرد.
وی ادامه داد: تمام تلاش خود را مصروف آن کرده‌ایم که از این طریق اندکی از فشار وارد شده به بخش درمانی کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بیمارستان‌های زیرپوشش آن را کاهش دهیم تا آن‌ها بتوانند برای ارائه خدمات بهتر به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ تمرکز کافی داشته باشند.
دکتر محور گفت: از دیگر فعالیت‌های این مجموعه درمان ناباروری اولیه یا ثانویه (دارندگان یک فرزند) است که سن زوجه باید کمتر از ٤٥ سال باشد.
وی افزود: این بیمارستان به همت آستان قدس رضوی از حدود ۱۴ سال پیش راه‌اندازی شده و دارای ۳۲۰ تخت مصوب و ویژگی‌های منحصر به فرد است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha