سیدامید علوی زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه اکنون تنها سه باشگاه سوارکاری در استان مجوز فعالیت دارند، اظهار داشت: اکثر باشگاه های این رشته ورزشی در استان بدون مجوز فعالیت می کنند.
وی با اشاره به لغو فعالیت تمامی باشگاه های ورزشی در اوضاع کرونایی، افزود: لغو فعالیت های ورزش سوارکاری نیز همانند سایرها رشته ها با هدف جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری و نیز حفظ سلامت ورزشکاران، موجب وارد آمدن خسارات مالی زیادی به باشگاه داران، مربیان پرورش اسب و چابک سواران شده است.
وی با بیان اینکه نسبت به برگزاری دورههای آموزشی حرفهای و تامین مربی در استان باید تدابیر لازم اندیشیده شود، افزود: اکثر مربیان این حوزه ورزشی در استان مدرکی مبنی بر گذراندن دوره های آموزشی کورس و مسابقات ندارند، بلکه بیشتر بر حسب تجربه در این رشته فعالیت دارند به گونه ای که هم اکنون در استان فاقد مربی درجه ۳ رشته سوارکاری هستیم.
علوی زاده با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۰۰ سر اسب در شهرستان بجنورد و حومه آن وجود دارد، خاطرنشان کرد: تعدادی از این اسب ها زیر نظر جهاد کشاورزی استان است و برای تعدادی از آنها نیز هیات سوارکاری شناسنامه صادر کرده است ولی همه آنها فاقد بیمه هستند.
رییس هیات سوارکاری خراسان شمالی با بیان اینکه خراسان شمالی فاقد پیست سوارکاری استاندارد است، افزود: تنها در روستای باغلق شهرستان رازوجرگلان، یک پیست اسبدوانی وجود دارد که آن هم نیمه تمام است و از سویی به علت دوری از مرکز استان، استقبال چندانی از آن نمی شود.
در استان خراسان شمالی سه هزار سر اسب وجود دارد که یک هزار سر آن اسب اصیل ترکمن است.
نظر شما