۳۰ درصد مبتلایان به کرونا در مراکز درمانی تامین اجتماعی کرمان بستری شدند

کرمان - ایرنا - مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی استان کرمان گفت: قریب ۳۰ درصد از مبتلایان به ویروس کرونای این استان در مراکز درمانی تامین اجتماعی بستری شده و خدمات دریافت کردند.

امین فخر روز دوشنبه در گفت ‌و گو با خبرنگار ایرنا با تبریک هفته تامین اجتماعی به جامعه کارگری، بازنشستگان، کارفرمایان و بیمه شدگان افزود: این هفته فرصتی است برای تجلیل از خدمات افرادی که باعث رونق فعالیت‌های سازمان تامین اجتماعی هستند و این سازمان را در راه رسیدن به اهدافش یاری می‌کنند.

خدمات درمانی تامین اجتماعی به بیمه‌شدگان استان کرمان 

وی با اشاره به خدمات درمانی به بیمه‌شدگان استان تصریح کرد: در واحدهای درمانی استان سالیانه چهار میلیون و ۷۰۰هزار بیمار خدمات سرپایی و ۶۵ هزار نفر خدمات بستری دریافت می‌کنند و برای ۸.۵میلیون نفر خدمات سرپایی و ۱۱۰ هزار بیمار خدمات بستری از موسسات و مراکز درمانی طرف قرارداد، خرید خدمت انجام می‌شود.

مدیریت درمان تامین اجتماعی استان کرمان با بیان اینکه طی  سال گذشته ۸۰۰ میلیارد تومان صرف ارائه و تامین خدمات درمانی برای بیمه‌شدگان استان شده و بالغ بر یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای سالجاری تخصیص داده شده است گفت: برای پرداخت مطالبات انباشته شده مراکز درمانی طرف قرارداد نیز، ۵۳۵ میلیارد تومان نقدینگی در اختیار استان قرار گرفت که به این مراکز پرداخت شده و تقریبا به روز هستیم.

فخر با اشاره به بیماران کرونایی در استان تصریح کرد: ویروس کرونا تمام شئونات اقتصادی و اجتماعی را در کشور تحت تاثیر قرار داده است که این شرایط باعث شد که فراتر از حدود معمولی فکر و عمل کنیم و از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های مختلف بهره‌برداری کنیم.

وی افزود: سازمان تامین اجتماعی در این خصوص سرعت عمل و واکنش خوبی داشت و پاسخگوی نیازهای فوری استان شد و امکانات مطلوبی را در اختیار واحدهای درمانی استان قرار داد.

مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی استان کرمان بیان داشت: از بهمن ماه سال ۹۸ کمیته بحران استان در مدیریت درمان تامین اجتماعی فعال شده و نسبت به انجام ارزیابی نیروی انسانی،بررسی مستمر امکانات موجود، برگزاری وبینارهای هفتگی، جلسات هم‌اندیشی با شرکای اجتماعی، نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی در واحدهای درمانی استان، اقدام شده است.

خدمت‌دهی به ۳۰ درصد از مبتلایان به ویروس کرونا در مراکز درمانی تامین اجتماعی کرمان

وی با بیان اینکه ۱۵۰ تخت از ۵۴۵ تخت بیمارستانی ، معادل ۲۷ درصد ظرفیت بستری بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان برای خدمت‌دهی به بیماران کرونایی در نظر گرفته شده است تصریح کرد: قریب ۳۰ درصد از مبتلایان به ویروس کرونا در استان کرمان در این مراکز درمانی خدمات دریافت کردند .

فخر با اشاره به اینکه مجموعه اقدامات مدیریت درمان استان برای مدیریت بحران کرونا،شامل اقدامات آموزشی، نظارتی، نیازسنجی و پشتیبانی بوده است خاطرنشان کرد: در حال حاضر در زمینه ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونایی، مصرف بهینه تجهیزات، اجرای دستورالعمل‌های مربوط به کنترل ویروس کرونا در واحدهای درمانی استان، بسیج همگانی به وجود آمده است.

اجرای طرح‌های عمرانی در حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی 

وی با اشاره به طرح‌های عمرانی انجام شده در سطح استان گفت: طی سال گذشته درمانگاه راور و واحد بهسازی شده تغذیه بیمارستان زرند به بهره‌برداری رسیدند و ساخت بنای جدید پلی‌کلینیک شهرستان رفسنجان نیز با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است.

مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی استان کرمان ادامه داد: بهسازی بخش‌های اورژانس، لنژری و زایشگاه بیمارستان دکتر غرضی سیرجان نیز در حال انجام است.

طرح‌ها و برنامه‌های سالجاری مدیریت درمان تامین اجتماعی استان کرمان

فخر با بیان طرح‌ها و برنامه‌های سالجاری مدیریت درمان تامین اجتماعی استان کرمان گفت: راهبرد سالجاری مدیریت درمان استان تعمق‌بخشی به دستاوردهای سال‌های گذشته در زمینه‌های تعالی سازمانی، استانداردسازی و منابع انسانی است و بنا داریم از دانش انباشته شده و زیرساخت‌های فراهم آمده برای این عمق بخشی بهره بگیریم و آنچه اهمیت دارد، تحول در نقطه تماس با مشتریان و ارباب رجوع است و  پاسخگویی و ارتقاء کارایی در راستای عملیاتی کردن راهبرد سالجاری نیز دنبال می‌شود.

وی افزود: ارائه خدمات باکیفیت و ایمنی بیماران، جذب نیروی‌های متخصص،کاهش زمان انتظار بیماران برای دریافت خدمت و تقویت سیستم ارتباط با بیمه‌شدگان از جمله برنامه‌های عملیاتی در راستای راهبرد پاسخگویی است.

مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی استان کرمان کاهش شکاف درآمد هزینه‌ای، تدوین و اجرای گایدلاین‌ها و مدیریت ریسک که به عنوان برنامه‌های ارتقاء کارایی دنبال می‌شود از دیگر برنامه‌های این مدیریت در سالجاری عنوان و تصریح کرد: نظام جامع آماری،نظام جامع ارزیابی عملکرد و مدیریت تخصصی، ساز و کارهای نظارتی برای عملیاتی کردن راهبردهای مدیریت درمان از دیگر برنامه‌ها است.

فخر گفت: توسعه خدمات الکترونیکی به عنوان یکی از راهبردهای اصلی سازمان تامین اجتماعی و مدیریت درمان استان مطرح است که در این راستا در سالجاری استعلام اعتبار دفترچه درمان تامین اجتماعی به صورت الکترونیکی امکان‌پذیر شده و بیمه‌شدگان نیازی به مراجعه حضوری به شعب تامین اجتماعی برای دریافت استحقاق درمان ندارند و از طریق اینترنت و کدهای دستوری می‌توانند از این موضوع مطلع شوند.

وی با بیان اینکه هدف سازمان تامین اجتماعی و مدیریت درمان استان ارائه خدمات با کیفیت به بیماران و جلب رضایت‌مندی بیمه‌شدگان است بیان داشت: در این راستا از نظرات و پیشنهادهای مخاطبان سازمان و دیگر فرهیختگان حوزه رفاه و تامین اجتماعی استقبال می‌کنیم.

ویروس کرونا اواسط دی ماه (دسامبر ۲۰۱۹) در ووهان واقع درمرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت آن کشور در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ ( نهم دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را اعلام کرد و شناسایی نخستین مورد آن در ایران ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۸ درقم رسانه ای شد.

کرونا، ویروسی بوده که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست دادن و روبوسی کردن است.

 پزشکان توصیه می‌کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و حضور نیافتن در مراکز عمومی، مردم به هنگام عطسه جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha