آغاز کاشت ذرت درهرمزگان
مدیر زراعت جهادکشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان روز سه شنبه گفت: کاشت ذرت دانه ای و علوفه ای از ابتدای تیرماه امسال در زمینهای کشاورزی استان آغاز شده و تا پایان مردادماه ادامه خواهدداشت.
رضا امیری زاده پیش بینی کرد: در سالجاری بیش از سه هزار و ۵۰۰ هکتار ذرت دانه ای و ۴۰۰ هکتار ذرت علوفه ای در زمینهای کشاورزی استان کشت شود.
وی ادامه داد: شهرستان حاجی آباد بیشترین سطح زیرکشت ذرت دانه ای و علوفه ای را به خود اختصاص داده و بخشی از این سطح نیز در شهرستان رودان میباشد.
مدیر زراعت جهادکشاورزی هرمزگان اظهارداشت: ۲۵ تن بذر ذرت گواهی شده در فروشگاه های مجاز تامین شده شامل ارقام ۷۰۴ ، ۷۰۳ ، ماکسیما و As۷۱ بوده که در اختیار کشاورزان قرار میگیرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: پیش بینی میشود که از این سطح بیش از ۲۷ هزارتن ذرت دانه ای و ۲۰ هزارتن ذرت سیلویی (علوفه ای) برداشت گردد.
آغاز کاشت پنبه در هرمزگان
کارشناس مسوول غلات جهادکشاورزی هرمزگان آغاز کاشت پنبه در استان را از اواخر خردادماه امسال عنوان کرد وگفت: امسال پیش بینی میشود بیش از ۲۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی استان به کشت محصول پنبه اختصاص یابد.
علیرضا خاکسار پیش بینی کرد: با میانگین عملکرد سه تن در هکتار در مجموع بیش از ۷۵۰ تن محصول پنبه در هرمزگان برداشت شود.
خاکسار ادامه داد: روستاهای طاشکوئیه، دهنو و فخرآباد در شهرستان حاجی آباد از مناطق عمده کشت و تولید این محصول در استان هرمزگان است.
این مسوول ابرازداشت: مبارزه تلفیقی با آفتها و بیماری های پنبه، تغذیه مناسب، اجرای برنامههای ترویجی به منظور افزایش بهره وری و راندمان تولید در واحد سطح در دستورکار این مجموعه است.
کارشناس مسوول غلات سازمان جهادکشاورزی هرمزگان تصریح کرد: کشت پنبه در شهرستان حاجی آباد از اواخر خردادماه هرسال آغاز و نیمه آبان ماه برداشت میشود.
وی خاطرنشان کرد: گلستان، ماکسا و خرداد از ارقام محصول پنبه در شهرستان حاجی آباد است.
وی گفت: قیمت فروش هر کیلوگرم پنبه درسال گذشته بین ۶۰ هزار تا ۷۰هزار ریال بود.
آغاز کاشت کنجد در هرمزگان
کارشناس مسوول دانههای روغنی جهادکشاورزی هرمزگان اظهارکرد: کشت کنجد در استان از اوایل تیرماه آغاز و تا پایان مردادماه ادامه دارد.
محسن امیری شمیلی پیش بینی کرد: بیش از هزار و ۹۰۰ تن کنجد از حدود هزار و ۶۵۰ هکتار از زمینهای زیرکشت کنجد در هرمزگان برداشت شود.
این مسوول ابرازداشت: کنجد در زمینهای زراعی شهرستان های حاجی آباد، بندرعباس، پارسیان و بستک کشت میشود که نزدیک به ۹۰ درصد سطح زیرکشت این محصول به شهرستان حاجی آباد اختصاص دارد.
وی یادآورشد: تاکنون در ۳۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان حاجی آباد کنجد کشت شده است.
امیری شمیلی ابرازداشت: در سال زراعی جاری، بیش از هشت تن بذر کنجد از ارقام داراب ۲، دشتستان و محلی در فروشگاه های مجاز در سطح استان هرمزگان تامین و درحال توزیع بین کنجدکاران است.
وی به کشاورزان این محصول توصیه کرد: محصولات خود را در زمان مناسب و مقرر کشت کرده و با رعایت تاریخ کشت، میزان تولید محصولات خود را افزایش دهند.
شهرستان حاجی آباد از شهرستانهایی است که سال گذشته دارای سطح زیرکشت بیش از هزار و۵۰۰ هکتار کنجد بوده و از این میزان سطح زیرکشت نزدیک به هزار و۶۰۰ تن محصول تولید و به قیمت متوسط ۱۷۰هزار ریال تا ۱۹۰هزار ریال به فروش رسید.
نظر شما