مهدي عباسپور روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا، سطح زيركشت ذرت را 3 هزار و500 هكتار و كنجد هم يك هزار و 500 هكتار اعلام كرد.
وي پيش بيني كرد: به دليل اصلاح الگوي كشت در سال جاري، كشت اين محصول 20 درصد كاهش يابد.
وي افزود: عمده محصولات كنجد و ذرت در دهستان طارم، طاشكوئيه، آشكارا و احمدي كشت مي شود.
به گفته مديرجهاد كشاورزي حاجي آباد، دشت آشكارا از قطب هاي قابل توسعه كشاورزي در اين شهرستان به حساب مي آيد كه نياز به توجه بيشتري دارد.
عباسپور از آبياري تحت فشار به عنوان يكي از اولويت هاي اصلي جهاد كشاورزي حاجي آباد براي مقابله با خشكسالي به خصوص جبران كمبود آب در دشت آشكارا نام برد.
وي در ادامه پيش بيني كرد: 6 تن و200 كيلوگرم در هكتار محصول ذرت و افزون بر يك تن در هكتار نيز كنجد از زمين هاي كشاورزان حاجي آباد برداشت شود.
اين مسوول ابراز داشت: زمان آماده سازي كشت ذرت از اوايل تيرماه تا نيمه شهريور ماه و زمان آماده سازي كشت كنجد از اوايل تير تا نيمه مرداد ادامه دارد.
به گفته عباسپور، زمان آماده سازي كشت اين محصولات نيز از نيمه مرداد ماه در استان شروع مي شود و تا نيمه آذر ادامه مي يابد.
مديرجهاد كشاورزي حاجي آباد بيان داشت: سال قبل سطح كشت شده ذرت دانه ايي و سيلويي 4هزارو 305 هكتار و ذرت علوفه ايي در 260 هكتار با عملكرد 13 هزارتن بوده است.
به گزارش ايرنا، بيش ترين كشت ذرت در شهرستان حاجي آباد انجام مي شود كه 98 درصد محصول ذرت استان هرمزگان را به خود اختصاص داده و مابقي اين توليد در شهرستان هاي رودان و ميناب صورت مي گيرد.
شهرستان حاجي آباد از شهرستان هايي است كه در سال گذشته داراي سطح زير كشت 530 هكتار كنجد بوده و از اين ميزان سطح زير كشت 620تن كنجد در حاجي آباد توليد شد و علاوه بر آن كاشت ذرت دانه اي نيز در حاجي آباد در سطح 6 هزار هكتار صورت گرفت.
از مزيت هاي مثبت كشت كنجد مي توان به نياز نداشتن به شخم، نياز آبي پايين، دوره رشد كوتاه، هزينه هاي توليد پايين و مقاوم بودن در مورد بيماري ها و آفات نام برد.
9887 /6048
بندرعباس - ايرنا - مديرجهاد كشاورزي حاجي آباد گفت: كاشت كنجد و ذرت در 5 هزار از هكتار از زمين هاي كشاورزان اين شهرستان آغاز شده است.