هزار نفر در خراسان جنوبی متقاضی دوگانه‌سوز کردن خودرو شدند

بیرجند - ایرنا - سرپرست سامانه هوشمند سوخت شرکت پخش فرآورده‌های نفتی خراسان جنوبی گفت: حدود یک هزار نفر تاکنون در طرح گازسوز کردن رایگان خودروهای عمومی شامل تاکسی، وانت بار، نیسان و کامیونت در استان ثبت‌نام کرده‌اند.

مهدی قلی‌زاده روز دوشنبه در نشست خبری افزود: دارندگان خودروهای عمومی با ثبت‌نام در سایت https://gcr.niopdc.ir  می‌توانند خودرو خود را به صورت رایگان دوگانه‌سوز کنند.

وی بیان کرد: اولویت زمان نوبت‌دهی با افرادی است که زودتر ثبت‌نام خود را در سامانه تکمیل کرده باشند.

سرپرست سامانه هوشمند سوخت شرکت پخش فرآورده‌های نفتی خراسان جنوبی اظهار داشت: متقاضیان پس از انجام فرآیند ثبت‌نام در سامانه، براساس تاریخ و زمان اعلام شده به کارگاه‌های مجاز سطح استان مراجعه خواهند کرد.

وی افزود: صرفه‌جویی در مصرف بنزین، استفاده از مصرف سوخت پاک سی ان جی، کاهش آلودگی‌های زیست محیطی، ارزان بودن، ایجاد ارزش افزوده و افزایش قیمت خودروهای دوگانه‌سوز نسبت به بنزینی و رایگان بودن از مزایای این طرح است.

وی یادآور شد: فروش سهمیه بنزین خودروهای شخصی در جایگاه‌های سوخت به نرخ آزاد، تخلف است و پیگرد قانونی دارد.

قلی‌زاده گفت: خردادماه گذشته ۲۶۰ فقره تخلف مربوط به سوء‌استفاده از کارت‌های سوخت در شهرستان‌های طبس، فردوس، قاینات و نهبندان شناسایی و کشف شد.

وی افزود: بازرسان شرکت پخش فرآورده‌های نفتی خرداد امسال ۳۹ مورد سوءاستفاده از کارت‌های سوخت در طبس، ۹۸ مورد در فردوس، ۹۶ مورد در قاینات و ۲۷ مورد را در نهبندان شناسایی کردند و متخلفان را به مراجع قضایی ارجاع دادند.

سرپرست سامانه هوشمند سوخت شرکت پخش فرآورده‌های نفتی خراسان جنوبی بیان کرد: با توجه به مرزی استان و مبارزه با قاچاق سوخت، نظارت بر عرضه فراورده‌های نفتی شدت یافته است.

وی گفت: اینکه برخی افراد برای عرضه سوخت نفت‌گاز (گازوئیل) خارج از محدوده اقدام می‌کنند به دلیل تفاوت در قیمت‌ها است که تاثیر زیادی بر این موضوع دارد.

قلی‌زاده عنوان کرد: کیفیت فراورده‌های نفتی در کشور به مراتب بهتر از سایر کشورها است لذا برای مبارزه با قاچاق اقدامات زیادی از جمله نظارت و کنترل عرضه فراورده‌ها در دست انجام است.

وی با اشاره به پروژه توزیع الکترونیکی نفت‌گاز (مصرف‌کنندگان جزیی) افزود: جلوگیری از توزیع خارج شبکه فراورده‌های نفتی و اجرای حکمرانی خوب از کانال دولت الکترونیک از جمله اهداف این پروژه است.

سرپرست سامانه هوشمند سوخت شرکت پخش فرآورده‌های نفتی خراسان جنوبی با اشاره به پیشرفت صد درصدی این برنامه در کشور گفت: این پروژه از ابتدای خرداد آغاز شد و تعداد مجاری عرضه ۵۱ مورد در نظر گرفته شده است.

وی تقویت گشت‌های مشترک و سرزده را از جمله راهکارهای مقابله با قاچاق نفت‌گاز دانست و افزود: پایش مشترک تراکنش‌های سوختگیری و تطبیق با اطلاعات دوربین‌های مداربسته جایگاه‌ها از دیگر راهکارهای مقابله با قاچاق سوخت است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha