۲۴ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۸
کد خبرنگار: 2188
کد خبر: 83855652
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ایجاد ۲۵۶ شغل پایدار در شهرستان فیروزه خراسان رضوی

مشهد- ایرنا- فرماندار فیروزه گفت: در این شهرستان هشت معین اقتصادی فعالیت دارند که طی یک سال گذشته با اجرای ۹۰۶ طرح زمینه ایجاد ۲۵۶ شغل پایدار را ایجاد کرده‌اند.

ابوالفضل حکیم‌پور روز سه‌شنبه در بازدید از مراحل ساخت مجتمع صنعتی کارخانجات آهک فولادیار نوین افزود: به خاطر جاذبه‌های سرمایه‌گذاری در فیروزه در حال حاضر دیگر زمینی در شهرک صنعتی کمال این شهرستان برای واگذاری وجود ندارد و در حال اجرای طرح توسعه این شهرک هستیم و ۱۶ سرمایه‌گذار در اولویت دریافت زمین قرار گرفته‌اند.
وی ادامه داد: این شهرک در رتبه‌بندی سه زیست محیطی قرار دارد و بعضی صنایع را نمی توانیم در آن مستقر کنیم به همین منظور مراحل ساخت شهرک صنعتی طاغان‌کوه شروع شد که تا کنون ۵۰ هکتار زمین به آن تخصیص پیدا کرده است.
فرماندار فیروزه گفت: این شهرک صنعتی قابلیت توسعه تا ۱۵۰ هکتار را دارد و به خاطر داشتن رتبه پنج زیست‌محیطی می‌توان صنایع مختلف و بزرگ را در آن مستقر کرد و هم اکنون دو واحد متقاضی سرمایه‌گذاری حوزه خوروسازی و ذوب فلزات در آن هستند که هرکدام از آنها در مرحله نخست خود حداقل ۵۰۰ شغل ایجاد می‌کنند که در حال دریافت مجوز هستیم و امیدواریم در هفته دولت کلنگ احداثشان زده شود.
حکیم‌پور افزود: سرمایه‌گذارانی که در فیروزه فعالیت کنند مطابق برنامه پنجم توسعه ۲۰ سال و طبق برنامه ششم توسعه ۱۳ سال معافیت مالیاتی خواهند داشت و این موضوع در کنار دسترسی به راه‌های مواصلاتی خاکی و ریلی، منابع آبی، نیروی کار ارزان، نزدیکی به بازارهای بزرگ و شرایط سهل اداری که در شهرستان به وجود آمده از مواردی است که در فیروزه برای سرمایه‌گذاران جاذبه ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: امسال در بخش اقتصاد مقاومتی روستاها و در حوزه دامداری و کشاورزی برای افزایش تولید و ارتقای اقتصاد معیشتی جهش خوبی داشته‌ایم گر چه با وجود حدود ۱۵۰ هزار دام سبک در فیروزه ولی هیچ کدام از فعالیت‌های دامداران این منطقه به دلیل سنتی عمل کردن اقتصادی نیست و آنها در بحث زایش و وزن‌گیری دامهایشان موفق نیستند.

فرماندار فیروزه گفت: در این چارچوب در آخرین طرحی که به صورت ویژه در شهرستان فیروزه با همکاری فولاد خراسان به عنوان معین اقتصادی منطقه شروع شد بحث ارتقای بهرهوری دام سبک بود که به طور جدی مورد توجه قرار گرفته است.
حکیم‌پور افزود: در بخش اصلاح نژاد، وزن‌گیری و زایش‌های موفق طرحی در دو روستای فیروزه آغاز شده است که به زودی در تمامی روستاهای این شهرستان اجرایی می‌شود و با اجرای این طرح درآمدهای پایدار در این بخش سه برابر افزایش می‌یابد.
مدیرعامل شرکت مجتمع صنعتی کارخانجات آهک فولادیار نوین هم دراین بازدید گفت: ساخت این مجتمع تا کنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و همه مراحل مهندسی آن بومی و فرآیند ساخت آن نیز کاملا داخلی است.
مجید اسماعیل زاده افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده امید است مرحله نخست این طرح تا شهریور سال آینده به بهره‌برداری برسد و طرح توسعه این مجموعه نیز در برنامه قرار دارد که با راه‌اندازی آن ظرفیت تولید به ۶۰۰ تن یعنی دو برابر ظرفیت کنونی خواهد رسید که همه مراحل آن هم توسط مهندسان ایرانی خواهد بود و افتخاری برای صنعت آهک کشورمان است.
وی ادامه داد: شهرستان‌های نیشابور و فیروزه موقعیت ممتازی از لحاظ دسترسی به مواد اولیه، منابع انرژی، زیرساخت‌های حمل و نقل جاده‌ای و ریلی دارند و بازرگانان و صنعتگران به دنبال این هستند که سریع و ارزان محصولات را به دست مشتری برسانند و به مواد اولیه نیز دسترسی آسان داشته باشند که البته دستگاه‌های محلی و منطقه ای همکاری خوبی دارند ولی قوانین کشور ممانعت می کند و دست آنها را بسته است.

او اضافه کرد: با توجه به این که امسال سال جهش تولید است باید قوانین این حوزه دچار تحول شود و نمایندگان با مراجعه به حوزه‌های انتخابیه و شنیدن مشکلات صنعتگران می‌توانند به تحقق این شعار کمک کنند.
مرکز شهرستان ۴۲هزار نفری فیروزه در ۱۶۲ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha