برگزیدگان بیستمین فراخوان ملی پرسش مهر رییس جمهوری انتخاب شدند

تهران- ایرنا- معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش‌وپرورش گفت: ۲۴۰ نفر از دانش‌آموزان و معلمان سراسر کشور به‌عنوان رتبه‌های برگزیده رقابت‌های بیستمین فراخوان ملی پرسش مهر رییس جمهوری که با حضور بیش از ۲ میلیون نفر- رشته شرکت‌کننده در سطح کشور برگزار شد، انتخاب شدند.

به گزارش روز چهارشنبه معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی، با اشاره به اهمیت این فراخوان اظهار کرد: در بیستمین فراخوان ملی پرسش مهر ریاست جمهوری که در سال تحصیلی جاری برگزار شد، پرسش ریاست جمهوری در اولین روز مهر ماه طرح و دانش‌آموزان و معلمان در ۲۰  رشته و گرایش مختلف آثار خود را به دبیرخانه این مسابقات در سطح نواحی و شهرستان‌ها ارائه کردند.
وی ادامه داد: در این فراخوان آثاردانش آموزان برگزیده مرحله منطقه و شهرستان به دبیرخانه‌های استانی ارسال و پس از ارزیابی در این مرحله، برترین‌ها به دبیرخانه کشوری تحویل شدند. همکاران فرهنگی نیز آثار خود را به صورت مستقیم به دبیرخانه کشوری جشنواره ارسال کردند. 
کاظمی از مشارکت بیش از دو میلیون و پانصدهزار  نفر- رشته در این فراخوان خبر داد و تصریح کرد: در سال جاری تحصیلی از بین تعداد شرکت‌کننده در مرحله آموزشگاه، پس از برگزاری مراحل ارزیابی منطقه‌ای و استانی، حدود ۵ هزار اثر منتخب دانش آموزی از استان‌ها به دبیرخانه کشوری ارسال شد.
 وی افزود: در پایان این مسابقات ۲۴۰ نفر از دانش‌آموزان و معلمان به‌عنوان برگزیدگان نهایی انتخاب و در مرحله کشوری به دلیل شرایط خاص کشور در قالب یک کنگره ملی مجازی از آن‌ها تجلیل می‌شود.
همچنین ۴۵۰ معلم هنرمند که در این رقابت ها شایسته تقدیر شناخته شده اند، از سوی ادارت کل آموزش و پرورش استان ها تجلیل خواهند شد .
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش  با اشاره به سؤال رییس‌جمهور در بیستمین دوره فراخوان پرسش مهر گفت: در این فراخوان، رییس‌جمهوری از دانش‌آموزان سؤال کرد: « آیا محیط مدرسه محیطی دلپذیر، شاد و پرنشاط است؟ برای ما بنویسید که محیط پرنشاط در مدرسه چگونه است و چه اقداماتی می‌توان انجام داد تا این محیط شاداب‌تر، دل‌پذیرتر و امن‌تر باشد و آن را بیشتر دوست داشته باشید.»
وی خاطرنشان کرد: در جشنواره امسال دانش‌آموزان و معلمان و همچنین برای اولین بار معلمان مدارس غیر دولتی در رشته‌ها و گرایش‌های مختلفی از جمله؛ بخش فرهنگی با زیرمجموعه رشته‌های ادبی (سخنوری، شعر و داستان کوتاه)، رسانه و فضای مجازی(وب‌نوشت)، و در بخش هنری با زیرمجموعه‌های هنرهای دستی و تجسمی، گرافیک (تصویرسازی، پوستر و عکاسی)، طراحی، نقاشی، نقاشی آبرنگ ،‌نقاشی رنگ روغن ‌ و خوشنویسی(نستعلیق، شکسته‌نستعلیق)، نقاشی‌خط وکاریکاتور و حجم و مجسمه و همچنین هنر مفهومی، در بخش هنرهای نمایشی و فیلم کوتاه (مستند، داستانی و پویانمایی)، نمایشنامه‌نویسی (ویژه فرهنگیان) و هنرهای آوایی (سرود همگانی تلفیقی و سرود همگانی محلی) به ارائه اثر در این فراخوان  پرداختند.
کاظمی گفت: امید است کنگره پایانی امسال که به صورت مجازی خواهد بود با حضور رییس جمهوری برگزار شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha