محمدحسین امید روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: از هفته های گذشته، مراکز علمی کاربردی فرصت بارگذاری اطلاعات را داشتند. این بارگذاری دارای چند مرحله است؛ نخست مرکز اطلاعات را بارگذاری می کند، سپس اطلاعات در استان صحت سنجی و تایید می شود. در مرحله بعد نیز سامانه متعلق به ستاد اطلاعات را تجزیه و تحلیل کرده و امتیاز نهایی را صادر می کند.
وی درباره شیوه سطح بندی مراکز در سال ۹۹ گفت: امسال نیز همانند سال های گذشته مراکز علمی کاربردی در چهار سطح، سطح بندی می شوند و مراکزی که در سطح یک قرار می گیرند، از امتیازهای ویژه ای برخوردار خواهند شد.
امید ادامه داد: یکی از این امتیازها کاهش پرداخت بالاسری به میزان یک سوم است. چرا که در حال حاضر مراکز علمی کاربردی ۱۵ درصد بالاسری به سازمان پرداخت می کنند که چنانچه در سطح یک قرار گیرند، این میزان به ۱۰ درصد کاهش می یابد. همچنین، این مراکز امکان پذیرش دانشجو در سایر رشته ها را نیز خواهند داشت.
رییس دانشگاه علمی کاربردی درباره مراکزی که سطح خود را نسبت به سال قبل ارتقا ندهند و در همان سطح قبلی باقی بمانند، عنوان کرد: مراکزی که در سال های پیش نیز در سطح چهار قرار گرفته بوده و امسال نیز بدون ارتقا در همین سطح قرار گیرند، از ادامه همکاری با دانشگاه علمی کاربردی منع می شوند.
ارتقای ۲۰۰ مرکز در ۲ سال گذشته
امید با اشاره به اینکه سطح بندی مراکز کمکی بسیار به ارتقای مراکز علمی کاربردی کشور کرده است، تصریح کرد: در سطح بندی سال ۹۸، ۲۰۰ مرکز علمی کاربردی سطح خود را از سطح سه در سال ۹۷ به سطح ۲ رساندند. همچنین برخی مراکز نیز به سطح یک نزدیک شدند اما در حال حاضر مرکز سطح یک در سراسر کشور نداریم.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: مراکز سطح ۲ علمی کاربردی در تمام استان ها پراکنده شده اند و بسیاری از استان های کشور از این مراکز برخوردار هستند. تجمع این مراکز تنها در یک یا دو استان نیست.
کیفیت بالای آموزش در مراکز جوار کار
امید در ادامه از وضعیت مناسب آموزشی در مراکز جوار کار و صنعتی خبر داد و گفت: این مراکز در وضعیت بهتر آموزشی و مهارتی نسبت به سایر مراکز قرار دارند چرا که مهارت آموزی به معنای واقعی در این مراکز در جریان است.
وی در بیان نمونه هایی از این مراکز عنوان کرد: مراکزی مانند ماشین سازی تبریز، شیرین عسل و نیرومحرکه جزو آن دسته از مراکز جوار کار و صنعتی هستند که در وضع مناسبی به سر می برند.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی در پایان تصریح کرد: در حال حاضر منتظر نتایج سطح بندی مراکز علمی کاربردی در سال ۹۹ هستیم که به زودی در هفته های آینده اعلام می شود.
نظر شما