دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز شنبه به نقل از معاون توسعه مدیریت و منابع این دانشگاه گزارش داد: از روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا و ابتلا به بیماری کووید ۱۹ اقدامات لازم در راستای توسعه زیر ساختها و تامین تجهیزات مورد نیاز در بیمارستانها و مراکز درمانی توسط معاونت توسعه مدیریت دانشگاه صورت گرفته است.
دکتر حمیدرضا اسلامی آمادهسازی آزمایشگاه تست کرونا در بیمارستان امام رضا (ع) ظرف مدت سه روز را از جمله اقدامات مهم دانشگاه در این دوران عنوان کرد و افزود: آمادهسازی این آزمایشگاه در شرایط عادی هفتهها به طول میانجامید که در یک اقدام جهادی به منظور ارائه خدمات به بیماران در کوتاهترین زمان ممکن آماده شد.
وی اضافه کرد: حوزههای مختلف این معاونت نقش حمایتی و پشتیبانی را از مراکز درمانی در بحران کرونا دارند و در این مسیر به طور شبانهروزی تلاش میکنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: آمادهسازی و فعال شدن اورژانس بیمارستان قائم(عج)، تکمیل بخش عفونی بیمارستان امام رضا(ع)، پارتیشنبندی اورژانس عدالتیان و نصب و راهاندازی سیستمهای هواساز و تهویه در مراکز درمانی کرونایی به منظور اکسیژن رسانی و تهویه هوای بخشها از دیگر اقدامات انجام شده در مقابله با کرونا بوده است.
هم اکنون ۶۰ بیمارستان در استان خراسان رضوی فعال است که ۵۰ مورد از این بیمارستانها زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارد.
۸۰ درصد جمعیت خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و بقیه جمعیت این استان در قالب ۱۷ شهرستان از خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، تربتجام و نیشابور بهره میبرند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر خدماترسانی به کلانشهر مشهد، ۱۳ شهرستان در استان خراسان رضوی را نیز زیر پوشش دارد.
بر طبق آخرین گزارش سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون ۲۶۹ هزار و ۴۴۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و شمار جانباختگان کرونا در کشور نیز به ۱۳ هزار و ۷۹۱ تن رسیده است.
نظر شما