کادر درمان بخش خصوصی مشهد به یاری بیماران کرونایی می‌روند

مشهد- ایرنا- مسوول کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در راستای بهبود خدمت رسانی به بیماران کرونایی و جلوگیری از تحلیل نیروی کادر درمان مراکز مرجع کرونایی، پزشکان و پرستاران بخش خصوصی آماده همکاری با دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این زمینه هستند.

به گزارش روز چهارشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد دکتر شاپور بدیعی افزود: با توجه به افزایش تعداد بیماران بستری شده مبتلا به کووید ۱۹ در مراکز درمانی زیرپوشش این دانشگاه، با همکاری سازمان نظام پزشکی قرار است در فراخوانی، پزشکان متخصص و فوق متخصص رشته‌های عفونی، داخلی و بیهوشی در این مرکز فعال شده و با تیم‌های پزشکی دانشگاهی همکاری داشته باشند.
وی ادامه داد: تاکنون پزشکان بخش خصوصی در مراکز سطح دو و مطب‌های خصوصی به بیماران کرونایی خدمات رسانی داشته‌اند و همچنین با توجه به گذشت بیش از پنج ماه از شیوع ویروس کرونا و ادامه این روند در پاییز و زمستان، قرار است با مساعدت سازمان نظام پزشکی، این پزشکان متخصص در مراکز درمانی مرجع کرونا نیز فعال شوند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پیش از این نیز هفت تا ۱۰ درصد از پرستاران بخش خصوصی در مراکز درمانی ارجاع کرونا بکارگیری شده‌اند.
وی افزود: در موج نخست شیوع ویروس کرونا، بیمارستان‌های بخش خصوصی شامل مهر، حضرت عباس (ع)، جوادالائمه(ع)، موسی بن جعفر (ع) و بیمارستان رضوی در پوشش خدمات رسانی به بیماران سکته قلبی و مغزی با این دانشگاه همکاری داشتند.
بدیعی ادامه داد: بخش خصوصی تاکنون در تامین برخی نیازهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچون ونتیلاتور تنفسی به یاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد آمده است.
وی گفت: به منظور توسعه خدمات رسانی به بیماران، تعدادی از کادر پرستاری به صورت قراردادی جذب بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) که در حال حاضر به عنوان بزرگترین مرکز مرجع بیماران کرونایی در حال فعالیت است، شده‌اند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: همچنین با حمایت رییس و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با توجه به افزایش تعداد بیماران بستری مبتلا به کووید ۱۹ به منظور جلوگیری از تحلیل کادر پرستاری، تعدادی نیروی پرستار، بهیار، کمک بهیار و خدماتی در قالب قرارداد ۸۹ روزه جذب و از امروز در بخش‌های کرونایی بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) فعال شدند.
وی ادامه داد: اجرای این طرح گام موثری در افزایش کیفیت خدمات رسانی به بیماران بستری مبتلا به کووید ۱۹ و کاهش بار کاری پرستارانی که حدود پنج ماه است در این بخش‌ها در حال فعالیت هستند خواهد شد.
۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و به بقیه جمعیت این استان نیز توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، تربت‌جام و نیشابور خدمات‌رسانی می‌شود.  
خدمات بهداشتی، درمانی، علمی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر کلانشهر مشهد به ۱۳ شهرستان دیگر خراسان رضوی ارائه می‌شود.

براساس آخرین اخبار رسمی تاکنون ۲۶۴ هزار و ۵۶۱ نفر در ایران به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۹۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان‌باختگان کرونا در کشور به ۱۳ هزار و ۴۱۰ نفر رسیده است.

همچنین تاکنون ۲۲۷ هزار و ۵۶۱ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha